Opera Mobile 11 a Mini 6: update oblíbeného prohlížeče již brzy

Využíváte internetový prohlížeč Opera na svém mobilním telefonu? Pak vás jistě velmi potěší nejnovější zpráva. Opera totiž v nejbližších dnech vydá nové verze svých mobilních prohlížečů Opera Mini a Opera Mobile.

Opera Mini/Mobile je velmi rozšířený internetový prohlížeč pro mobilní telefony a je prakticky nejpoužívanějším mobilním internetovým prohlížečem, pokud nepočítáme interní prohlížeče. Zároveň však přináší skvělé možnosti i do hloupých telefonů a s Operou Mini/Mobile se na internet kvalitně dostane prakticky každý.

Opera vydá v nejbližších dnes aktualizaci svých dvou mobilních prohlížečů. Jedná se o prohlížeč Opera Mini, který povýší na verzi 6. Opera Mini 6 bude dostupná pro zařízení Android, BlackBerry, Symbian/Series 60 a J2ME telefony (hloupé telefony s podporou Javy). A nově se Opera Mini 6 dostane také na displeje zařízení Apple jako je iPhone nebo iPad.

Na Androidu i Symbianu si budete moci vybrat jakou verzi chcete

Další je prohlížeč Opera Mobile, která se dočká updatu na verzi 11. Opera Mobile 11 bude dostupná pro zařízení s operačním systémem Android, Symbian, Windows Phone 7 a MeeGo. Je tedy vidět, že Opera se stále snaží, aby byla dostupná opravdu pro všechny používané platformy a to je jistě chvályhodné. Opera bohužel nezveřejnila jakékoliv detailnější informace o novinkách v nových verzích prohlížečů, zmínila však, že je kompletně změněno uživatelské prostředí. Inu uvidíme...Více informací se dozíme příští týden, kdy začíná veletrh CTIA na Floridě a kde by Opera měla nové verze prohlížečů představit.

Zdroje: opera.com, phonescoop.com, fonearena.com, mobileburn.com, mynokiablog.com

Diskuze ke článku
Dano
Na moje velke zdesenie v clanku nieje spomenuta starsia platforma Windows mobile.Telefonov s WM je este strasne mnozstvo,a pokial WP7 poriadne nedoladia budu to stale zaujimave zariadenia. Ale ked tato platforma uz nebude podporovana ani Operou je to dalsi "klinec do rakvy" pre tento system.Velmi rychlo ho veru chcu definitivne pochovat...
illnath123
plne souhlasim , snad je to jen preklep

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze