Stahujte prohlížeč Opera Mini pro operační systém Bada

Uživatelé přístrojů s operačním systémem Bada dostali včera dobrou zprávu. Nejnovější verze internetového prohlížeče Opera Mini je totiž nově zdarma ke stažení pro tento operační systém a nabízí rychlé nahrávání stránek, šetření dat a další zajímavé funkce.

Pokud nyní navštívíte online obchod Samsung Apps, najdete tam novou Operu Mini ve verzi 6.5.11 zdarma ke stažení. Uživatelé operačního systému Bada se tak mohou přidat k údajně již přes 168 milionům lidí po celém světě, kteří Operu Mini už používají. Oblíbená je především proto, že se všechny stránky napřed nahrávají na server, komprimují se na minimální velikost, a až poté posílají do vašeho přístroje, čímž vám šetří drahocenná data.

Uživatelé systému Android již novou verzi nějakou dobu mohou používat a nyní jsme se dočkali také verze pro operační systém Bada. Jediným požadavkem pro stažení je mírt nainstalován operační systém Bada ve verzi 2.0 nebo vyšší. Stahovat můžete buď přímo přes smartphone, synchronizační program Samsung Kies či oficiální stránky Samsung Apps.

Zdroje: opera.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze