OnePlus představuje model 5T: sledujte tiskovku on-line od 17:00

2
OnePlus představuje model 5T: sledujte tiskovku on-line od 17:00
  • Nová vlajková loď OnePlus 5T bude představena již dnes v podvečer
  • Přímý přenos je možné sledovat od 17:00 hodin

Zhruba půl roku po představení OnePlus 5 se chystá premiéra mírně vylepšeného modelu. Opakovat se tudíž bude situace z loňska a modely OnePlus 3 a OnePlus 3T. O chystaném OnePlus 5T se již delší dobu spekuluje, o čemž se můžete dočíst v našem dřívějším článku. Ve výbavě se má dle spekulací objevit velký 6palcový displej s minimálními rámečky a poměrem stran 18:9. Pod kapotou má být Snapdragon 835 či až 8GB operační paměť.

Právě dnes nadešel den, kdy se novinka kompletně představí veřejnosti. Tisková konference probíhá v New Yorku a její začátek je naplánován na 17:00 hodin středoevropského času. OnePlus chystá z celého akce přímý přenos, na který se níže můžete podívat.

Zdroj: phonearena.com

Diskuze ke článku
Dev
Zbytečný model. Stejně je to jen pětka s větším displejem. Pomalu mě telefony od OnePlus začínají nudit. Pro mě byl vrcholem jejich snažení OnePlus X, nádherný telefon. Tohle už je nuda. Kdyby tak udělali něco kompaktního s minimálními rámečky.... To až nějaký výrobce udělá, tak bude v balíku. Nejsme asiati, kteří razí čím víc, tím víc.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze