OnePlus zve na premiéru modelu 5T i své fanoušky

5× aktualizováno
OnePlus zve na premiéru modelu 5T i své fanoušky
  • Podle stále většího množství zpráv si pro nás OnePlus připravuje aktualizovaný model OnePlus 5T
  • Největší novinkou má být 6palcový displej s tekými rámečky, který vyžene čtečku otisků prstů na záda
  • Telefon má mít jinak stejný hardware a i konstrukce zůstává až na přední stranu totožná s OnePlus 5

Aktualizováno 13. 11. 2017

OnePlus připravilo pro své fanoušky zajímavou akci. Zatímco běžné představovací akce jsou vyhrazené pouze vybraným novinářům, premiéra modelu OnePLus 5T bude zpřístupněna i fanouškům. Ti si mohou na těchto stránkách pořídit vstupenku za 40 dolarů (přibližně 900 korun), díky níž se mohou nejen zúčastnit tiskové konference, ale i si novinku vyzkoušet a dostanou také batůžek, čepici a občerstvení. V případě zájmu si přímo na místě budou moci nový model předobjednat. Pro zájemce z Evropy či přímo z České republiky je však nutné počítat s tím, že se celá akce koná již za tři dny v New Yorku a dopravu OnePlus samozřejmě neplánuje.

OnePlus 5T

Naneštěstí tento problém v podstatě odpadl, protože během chvíle využilo nabídko tolik fanoušků, že OnePlus ohlásilo celou akci za vyprodanou.

Aktualizováno 9. 11. 2017

Z úniků je patrné, že OnePlus 5T se po designové stránce nebude příliš lišit od současného modelu 5. Z toho mimo jiné vyplývá, že záda budou nadále hliníková, což zamezuje nasazení bezdrátového nabíjení. K bezdrátovému nabíjení se nyní vyjádřil přímo generální ředitel Pete Lau. Ten uvedl, že v současné době není bezdrátové nabíjení ideálním řešením. V prvé řadě vyzdvihl jejich klasické nabíjení Dash Charge, které je rychlejší. Další odůvodnění, proč bezdrátové nabíjení OnePlus zatím nenasadí, se týká pohodlí. Pete Lau řekl, že v současné chvíli nelze u bezdrátového nabíjení vyřídit hovor nebo pořídit fotografii. Pokud se o to pokusíte, dojde k přerušení nabíjení. Na druhou stranu by i přesto mohlo OnePlus nabízet uživatelům obě možnosti. Vyhlídky do budoucna však nejsou tak pesimistické. Společnost údajně zváží nasazení bezdrátového nabíjení, až nadejde ten správný čas.

Bezdrátové nabíjení

Aktualizováno 6. 11. 2017

Příchod vylepšeného OnePlus 5, které ponese označení OnePlus 5T, je na spadnutí. Výrobce už na model otevřeně láká, aktuálně poodhalil, kde hodlá svou podzimní novinku představit. Z obrázku umístěného na oficiální Twitter je zřejmé, že oficiální premiéra proběhne v New Yorku. Datum již také známe, bude to čtvrtek 16. listopadu.

Aktualizováno 3. 11. 2017

V listopadu se dočkáme ještě jednoho špičkového telefonu. Mělo by jím být OnePlus 5T, jehož podobu a částečně i výbavu známe. Nyní se zástupci společnosti rozhodli na chystaný model poměrně zajímavě lákat. Skrze Twitter vypustili do světa obrázek pěti hrnků s logem společnosti, ve kterých je čaj. Jasný náznak, že s modelem 5T můžeme skutečně počítat. K představení by mělo dojít 16. listopadu.

Aktualizováno 31. 10. 2017

Po týdnu o sobě opět dává vědět údajně chystané OnePlus 5T a podívat se můžeme na vzhled, byť jen na jeho horní polovinu. Vidíme displej s minimálními rámečky a zdá se i velmi tenkou konstrukci celého zařízení. K představení OnePlus 5T má dle současných spekulací dojít již 16. listopadu.

Původní informace z 24. 10. 2017

V posledních týdnech se objevuje mnoho různých zpráv o údajně připravovaném OnePlus 5T a byť samotné OnePlus oficiálně popřelo kupříkladu nedávno kolující pozvánku na listopadové představení nového modelu, nové informace se stále objevují. Doposud nejlepší obrázky údajného nástupce OnePlus 5 nám přinesla čínská sociální síť Weibo, kde se objevuje OnePlus 5T zepředu i zezadu v matně černé barvě.

OnePlus 5T - úniky

Přední straně dominuje hlavní novinka tohoto telefonu, kterou má být 6palcový Full HD+ displej s tenkými rámečky a poměrem stran 18:9. Záda zůstávají v podstatě stejná a měl by na nich být naprosto totožný duální fotoaparát jako u OnePlus 5, který není na rozdíl od starších fanouškovských renderů vertikální (render můžete vidět v ikoně tohoto článku). Pouze čtečka otisků prstů se přestěhovala z přední strany na záda kvůli tenkým rámečkům displeje. Hardware má poté čítat stále Snapdragon 835 a 6/8 GB RAM.

Webové stránky lákající na OnePlus 5T

Další novinkou, která má potvrzovat existenci OnePlus 5T, jsou podle zdroje narychlo vyfocené fotografie prozatím nespuštěných oficiálních stránek OnePlus, na kterých se už láká právě na OnePlus 5T. Vidět můžeme samotný telefon, který odpovídá předchozím snímkům, a nový slogan „Larger screen. Same footprint.“, jenž očividně odkazuje na větší displej ve stejně velkém těle. V poslední době jsme však viděli mnoho falešných obrázků a zpráv, takže i tyto bychom raději brali s jistou rezervou. I tak si ovšem připomeňme, že loňské OnePlus 3T bylo představeno 15. listopadu, takže se možná již brzy dozvíme, kde je pravda.

Zdroj: anzhuo.cn, gizchina.com, androidauthority.com, forums.oneplus.net

Diskuze ke článku
Jasak
Telefón vyzerá skvelo, no kým sa nenaučí bezdrôtovému nabíjaniu, je len ďalším v dlhom zozname konkurenčných klasík
Xwert Is
Xwert Is
OPPO dnes ukázal telefóny a mám taký dojem že OnePlus 5T bude rovnaký čo je škoda vzhľadom na čítačku vzadu. Akceptujem čítačku na boku či vpredu ale vzadu nie.
Som zvedavý možno to nejak vopchajú pod displej.
petr dvorak
petr dvorak
Já ji vzadu mám. Dá se zvyknout. Ono je asi fuk jestli vzadu či na boku. Jen vpředu ušetří zvednutí telefonu. A pokud se dá display probudit dvojtým klepnutím, je to asi úplně jedno.
ANO
Další odůvodnění, proč bezdrátové nabíjení OnePlus zatím nenasadí, se týká pohodlí. Pete Lau řekl, že v současné chvíli nelze u bezdrátového nabíjení vyřídit hovor nebo pořídit fotografii.

Jak vidno, patent na blbost, zcela protichudne argumenty a co veta, to oxymoron nema jen kalousek ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze