OnePlus nebude v rámci Black Friday vyžadovat pozvánky

16

V rámci černého pátek (Black Friday), kdy většina velkých řetězců v USA a Kanadě den po dni díkůvzdání zahajuje období velkých slev, se rozhodl OnePlus dočasně odbourat nutnost pozvánek při koupi svých smartphonů OnePlus 2 a OnePlus X. Nabídka zahrnuje i příslušenství. Vše začíná 27. listopadu, trvá čtyři dny a vztahuje se i na evropský eshop.

Čínský výrobce, který je znám svým netradičním marketingem, kdy si zakládá na puncu exkluzivity, představil druhou generaci své vlajkové lodě OnePlus 2 letos v létě a na podzim ho následoval třetí levnější model OnePlus X. Obě zařízení jsou, podobně jako první model OnePlus One, zájemcům k dispozici pouze přes poměrně frustrující systém pozvánek.

OnePlus - Black Friday 2015

Ten firmě umožňuje lépe kontrolovat výrobu a je zárukou, že nevyrobí více telefonů, než může prodat. Nyní, alespoň dočasně toto omezení odstraňuje, takže si oba smartphony smůže koupit každý a hned. Nižší model OnePlus X můžete mít za 7 399 Kč, za OnePlus 2 se 4 GB RAM a úložištěm 64 GB zaplatíte 11 099 Kč. Varianta s 3 GB RAM a 16 GB úložištěm je podle obchodu vyprodaná.

OnePlus 2 a OnePlus X

TIP: Recenze OnePlus 2 – Nemilosrdný zabiják vlajkových lodí

V rámci akce se můžete těšit i na výrazné slevy příslušenství. Pro původní OnePlus One zlevní příslušenství o 90 procent. Příslušenství k novému OnePlus 2 a sluchátka OnePlus Icons pak o 10 procent.

Zdroje: pocket-lint.com, forums.oneplus.net, oneplus.net, dailymail.co

Diskuze ke článku
Mates
Stále čekám na recenzi oneplus x, váhám mezi ním a LG g3 32gb, nebo něco obdobného za rozumný peníz.
pepo
Ja cakam na podrobnu a namakanu recenziu tiez uz par tyzdnov, ale nikto sa k tomu v SR a ani v CR zatial neodhodlal.
mental.disease
Mrkni slovenskú mobilmaniu, tam ho testovali.
Mates
Jo, pravda, dnes vyšla nějaká slovenská recenze. Díky za odpovědi, počkám co udělá s cenou LG g3 "Black Friday", i takhle už je za pěknou cenu ale kdyby ještě spadl třeba na sedm, měl bych asi jasno. O peníze jde až v první řadě. Jinak na jednodenní vydrž jsem zvyklý (myphone s-line), design má oneplus perfektní, to se musí nechat, LG je údajně mobil roku 2014, měla by to být celkem mašina

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze