OnePlus 2 dostává aktualizaci s Androidem 6.0.1

Obávaný zabiják vlajkových lodí, smartphone OnePlus 2, se těší podpoře ze strany výrobce a v následujících hodinách obdrží nejnovější Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow.

OnePlus 2

OnePlus 2 bylo představeno v loňském červenci, jakožto jeden z nejlépe vybavených telefonů. Nabízí 5,5palcový Full HD displej, výkonný procesor Snapdragon 810, 4GB operační paměť nebo až 64GB úložiště. Dostalo se také na čtečku otisků prstů a mezi prvními nabídlo OnePlus 2 také nový USB-C konektor. Při zahájení prodeje byl nasazen operační systém Android 5.1, avšak přítomna byla nadstavba Oxygen OS, které podobu systému od Googlu do značné míry mění.

TIP! Recenze OnePlus 2 – Nemilosrdný zabiják vlajkových lodí

OnePlus 2

Nyní bylo oznámeno, že je vypuštěna aktualizace na nadstavbu Oxygen OS 3.0.2, která je založena na systému Android 6.0.1 Marshmallow, tedy vůbec nejnovější možné verzi. Aktualizace by se uživatelům měla nabídnout sama a co je podstatné, výrobce předpokládá, že do přibližně 48 hodin by měly být všechny modely OnePlus 2 aktualizovány. Kromě klasických změn souvisejících s šestkovým Androidem bude přepracována například aplikace fotoaparátu a zlepší se schopnosti čtečky otisků prstů. V souvislosti se zabezpečením je upozorněno na skutečnost, že po aktualizaci dojde k vymazání všech nastavených otisků prstů, takže je bude nutné načíst znovu.

OnePlus 2 – videopohled

Zdroje: forums.oneplus.net

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze