Chystané OnePlus 8T prezentováno v oficiálním videu

7× aktualizováno
Chystané OnePlus 8T prezentováno v oficiálním videu
Fotografie: jd.com
  • K dispozici bude nová barevná varianta Ice Blue
  • Novinka nabídne 65W nabíjení
  • K představení dojde 14. října

Aktualizováno 9. 10. 2020

Do představení OnePlus 8T zbývá již jen pár dní, není tak divu, že se s informacemi činí i samotný výrobce. V prvé řadě zde máme oficiální video, ve kterém výrobce telefon o něco blíže představí.

Svým dílem do skládačky jménem OnePlus 8T přispěl generální ředitel Lei Jun firmy na weibo.cn, který zveřejnil obrázek s podobou zadní strany telefonu a informacemi o tloušťce a hmotnosti zařízení.

Aktualizováno 5. 10. 2020

Internetový obchod case-mate.com odhalil ochranná pouzdra pro nepředstavený OnePlus 8T, my se tak můžeme podívat na velmi pravděpodobně konečnou verzi designu zadní strany. Za pozornost stojí především modul s fotoaparáty. Nejníže postavený objektiv, u kterého se spekuluje, že půjde o makro snímač, vypadá velmi netradičně. Má kolem sebe jakýsi prstenec, o kterém se neví, zda jde pouze o designový prvek, či praktickou věc – například speciální formu přisvětlení.

Aktualizováno 1. 10. 2020

@OnLeaks zveřejnil rozměry chystaného OnePlus 8T. Ty budou činit 162,8 × 75,5 × 8,4 mm, v případě tloušťky je potřeby počítat i s hodnotou 9,3 mm v oblasti vystouplého modulu fotoaparátu.

OnePlus 8T

Aktualizováno 29. 9. 2020

Generální ředitel OnePlus, Peter Lau, na weibo.com definitivně potvrdil, že varianta OnePlus 8T Pro neexistuje a 14. října se dočkáme pouze OnePlus 8T. Zdůvodnil to tím, že uživatelé nadále mohou sáhnout po současné vlajkové lodi OnePlus 8 Pro a výrobce hodlá vydávat spíše jen jeden špičkový telefon ročně, namísto půlroční obměny jako v posledních letech.

Aktualizováno 25. 9. 2020

Na oficiálním fóru OnePlus se objevily podrobnosti o baterii a rychlosti nabíjení. OnePlus 8T nabídne baterii s kapacitou 4 500 mAh a jak již víme, 65W nabíjení. Kompletní nabití telefonu proběhne za pouhých 39 minut. Během první čtvrt hodiny telefon dočerpá 58 % kapacity baterie.

OnePlus 8T

Aktualizováno 24. 9. 2020

OnePlus vypustilo nové video, ve kterém láká na velmi rychlé nabíjení chystaného modelu OnePlus 8T, pravděpodobně výkonem 65 W. Za pozornost stojí také speciálně vytvořená webová stránka, která při načítání odhaluje dvojici baterií. OnePlus zřejmě v novém 8T nasadí dvě menší baterie, což urychlí proces doplňování energie.

Aktualizováno 22. 9. 2020

OnePlus na Twitteru oficiálně oznámilo, že k představení nového vlajkového modelu OnePlus 8T dojde již 14. října. Letos se navíc zřejmě dočkáme pouze jedné varianty, verze Pro nedorazí. Uživatel @chunvn8888 dále přinesl vcelku nepříjemnou zprávu. OnePlus totiž mezigeneračně opět zdraží, a to poměrně výrazně. OnePlus 8T má ve variantě 128+8 GB stát 799 eur, což je téměř 22 tisíc korun. Za vyšší verzi s 256+12 GB si zájemce musí připravit 899 eur, což je aktuálně více než 24 tisíc korun.

Původní informace z 15. 6. 2020

Vývojář Lavin Amarnani z XDA-Developers odhalil ve zdrojovém kódu speciální aplikace Engineering Mode, pomocí které výrobce testuje funkčnost hardwaru, zajímavou informaci o chystané řadě OnePlus 8T.

Podle zdrojového kódu by měly chystané modely OnePlus 8T podporovat nabíjení Super Warp o rychlosti až 65 W. Z informací v kódu dále zjistil, že se chystá nová barevná verze Ice Blue, která doplní již existující černou Onyx Black, zelenou Glacial Green a modrou Ultramarine Blue. Kdy přesně novinky dorazí na trh prozatím nevíme.

Diskuze ke článku
Honza Krass
Honza Krass
Nechapu k cemu je novy model, kdyz telefon vypada uplne stejne a ma stejny procesor. Proc tam nedaji Snapdragon 865+.Navic bude akorat rychlejsi nabijeni a jako plus bych videl plochy displej. Kdyby se radsi zbavili tech trapnych fotaku s nizkym rozlisenim.
Petr Šraier
Petr Šraier
Jo to je úžasný, jenomže s dedikovanou nabíječkou ... :-P
Adam R.
Nemůžu si pomoct, ale takové extrémně výkonné nabíjení je jen takové pozlátko. Prijde mi to v 99% naprosto zbytečné. A když uz bych to potřeboval, tak určitě nebudu mit u sebe tu spesl nabíječku.
G
Nejako som nepochopil trend vydávania 2x za rok. Už u Samsungu s radom Note a S je to trochu pochybné, ale tam to zachraňujú Note funkcie s Spen. Ale vydávať 2x za rok také isté smartphony ako OnePlus akurát zabíja už tak otáznu exkluzivitu. Samozrejme, nech si robí každý taký marketing, ako uzná za vhodné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze