OnePlus 6 dostává první aktualizaci. Zpřístupňuje slow-motion a skryje výřez

12
OnePlus 6 dostává první aktualizaci. Zpřístupňuje slow-motion a skryje výřez
  • Prodej OnePlus 6 započal dnes a už se přiřítila první aktualizace
  • Ta zpřístupňuje zpomalená videa a zároveň umožní skrýt výřez displeje
  • Aktualizaci můžete nainstalovat ručně, případně vyčkat na OTA update

Dnes jsme se dozvěděli, že bezdrátové nabíjení v případě OnePlus 6 nebylo zapotřebí, a proto jej v novice nenalezneme. Mimo toho se ale dnes uvolnila i aktualizace, která zpřístupňuje některé funkce, které jsme zmiňovali již v preview.

Konkrétně se jedná o dosazení podpory zpomalených videí, v HD rozlišení zvládne telefon 480 FPS, ve Full HD 240 FPS. Mimo zpomaleného videa nalezneme mezi novinkami také možnost softwarově skrýt výřez displeje, který zkrátka nemusí být po chuti každému. Mezi další novinky patří mírně vylepšená Galerie, která nově dokáže lépe nakládat s nedávno smazanými snímky, stejně tak mezi aplikacemi nalezneme OnePlus Switch pro snazší migraci dat.

OnePlus 6 8 GB RAM

Rozměry155,7 × 75,4 × 7,8 mm, 177 g
DisplejAMOLED, 6,28" (2 280 × 1 080 px)
Fotoaparát16 Mpx, video: 3 840 × 2 410 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 845, 4×2,8 GHz + 4×1,7 GHz
PaměťRAM: 8 GB, úložiště: 128 GB / 256 GBne
Akumulátor3 300 mAh

Aktualizaci lze nainstalovat buď ručně, nebo počkat na klasický OTA update, který dorazí v následujících dnech.

Zdroj: forums.oneplus.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Carda
Skryje výřez jo? Netvrdil náhodou šéf společnosti se si máme zvyknout ? To je mi teda záhada :-D
Roman Karlík
Roman Karlík
Chtěl jsem ho koupit už v první vlně, ale ještě před samotným představením mě nahlodal Honor a teď začínám uvažovat že počkám, s čím přijde Xiaomi... Nu, zatím své OP3 prodávat nebudu..
Mirec
Romane Karlíku, jsem na tom stejně, mám OP3 a chtěl jsem OP6. Co mě nakonec odradilo? Možná cena, už mi to přijde moc. Zklamal mě foťák, čekal jsem druhý objektiv s rozdílným ohniskem. OP6 je hlavně o výkonu, ale pro mě to není to pravé lákadlo, protože výkonný je i OP3 dost a dost. Koupil jsem LG V30, který jsem moc chtěl koncem r. 2017, ale prodával se za šílenou cenu. Včera jsem ho koupil za 13100,- a v porovnání s OP6 mám vysoké rozlišení displeje (vím, fullhd fakt stačí), voděodolnost, širokoúhlý foťák, bezdrátové nabíjení, nízkou hmotnost, plus drobnosti jako extra dobrý výstup do sluchátek (plus dobrá sluchátka), sdkarta, FM rádio. Cena V30 o necelé 2 tisíce nižší (protože logicky bych kupoval OP6 8/128GB). LG má jen 4GB RAM a loňský procesror, ale jak jsem psal, kvůli výkonu jsem neupgradoval. Možná kdo potřebuje dualsim bude mít jiné priority, já mám jen jednu simku. Asi nejvíc mi bude chybět podpora z XDA developers.
Jan Mička
Jan Mička
Naposledy upraveno: 23. 5. 2018 08:15
Mio a kde jsi přišel na to, ze je foťák v30 někde jinde? :) co jsem viděl srovnání už op5t na tom byla podobně jako v30,čili takovy mírně lepší průměr. Lg poslední generaci neumí low Light fotky, takže žádná hitparáda :) jinak v cem je manuální režim lg bezkonkurenční? umí úplně to samé co třeba huawei..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze