OnePlus 6 nemá bezdrátové nabíjení, prý není zapotřebí

8
OnePlus 6 nemá bezdrátové nabíjení, prý není zapotřebí
  • Nejnovější vlajková loď se i přes skleněná záda obejde bez bezdrátového nabíjení
  • Zástupci společnosti uvedli, že o nasazení ani zatím neuvažují

V tomto měsíci jsme se dočkali představení očekávaného OnePlus 6. Ačkoliv nabízí špičkovou výbavu, velký displej s výřezem či duální fotoaparát, na jednu z moderních funkcí, která se aktuálně začala ve větší míře rozšiřovat, výrobce zapomněl. Na mysli máme bezdrátové nabíjení, které se v novince od OnePlus neobjevilo přesto, že jsme se dočkali skleněných zad. Zástupci společnosti nyní vysvětlují, proč se bezdrátové nabíjení rozhodli oželet. V současnosti údajně nenacházejí pádný důvod, proč bezdrátové nabíjení nasazovat.

Vedení společnosti pečlivě naslouchá svým fanouškům skrze komunitní fórum, ve kterém nebyla zjištěna ze stran uživatelů poptávka po bezdrátovém nabíjení. Výrobce tak spíše prosazuje své rychlé nabíjení zvané Dash Charge, ke kterému není zapotřebí nic dokupovat. Stejně tak není zapotřebí telefon vybavit potřebnou cívkou, která zvýší hmotnost i tloušťku zařízení. Z vysvětlení je však patrné, že pokud by uživatelé v dostatečné míře projevili o bezdrátové nabíjení zájem, je dost možné, že se jej v nějakém následujícím modelu dočkáme.

OnePlus 6 8 GB RAM

Rozměry155,7 × 75,4 × 7,8 mm, 177 g
DisplejAMOLED, 6,28" (2 280 × 1 080 px)
Fotoaparát16 Mpx, video: 3 840 × 2 410 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 845, 4×2,8 GHz + 4×1,7 GHz
PaměťRAM: 8 GB, úložiště: 128 GB / 256 GBne
Akumulátor3 300 mAh

Zdroj: uk.businessinsider.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Radim
Zdravim , nevite jestli uz pujde u nas koupit?
Peter
Bezdrôtové nabíjanie som mal na 6 zariadeniach za 4 roky a použil som to 0x. Zbytočná vec, ktorá pomaly nabíja telefón s tým, že pri nabíjaní môžete telefón používať iba keď leží (opiera sa) na Qi nabijacke, aký to má zmysel?
1+ to spravili dobre, že to nepoužili.
mental.disease
Bateria dostáva pekne na frak.
Každý to máme inak. Ja napríklad mobil nenabíjam. Nestrkám doň kábel ani ho nemusím pokladať na podložku. 1~2 krát za deň vymením batériu a za 2 minúty ma 100% nabito.
BTW
Wireless Charging sa dá doplniť na každý mobil.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze