OnePlus 2 se v Číně během 64 sekund prodalo 30 tisíc kusů

13

V pořadí již druhý „zabiják“ vlajkových lodí, model OnePlus 2, se těší obrovskému zájmu, především díky skvělé výbavě a nízké ceně. Na konci července 2015 byla evidováno přes milion rezervací. Výrobce si bohužel dává na čas, a tak v první vlně prodejů dal k dispozici pouhých 30 tisíc kusů.

Trvalo pouhých 64 sekund, než se z čínského internetového obchodu OnePlus rozprodalo 30 tisíc zařízení OnePlus 2. První vlna prodejů tedy netrvala ani minutu a půl, a OnePlus si tak může připočíst další úspěch. Již od začátku bylo jasné, že taktika nasazení nízké ceny a skvělé výbavy byl krok správným směrem a OnePlus 2 je toho jasným důkazem.

TIP: OnePlus 2 zaujal, výrobce eviduje již milión rezervací

OnePlus 2

Ti, na které se již nedostalo v první vlně, budou mít druhou příležitost již 11. srpna. Prozatím není jasné, kolik zařízení bude v druhé dodávce, avšak doufejme, že prodej bude trvat podstatně déle.

Cena je hlavním atributem tohoto zařízení a startuje na neuvěřitelných 9 199 Kč za variantu s menším vnitřním úložištěm a operační pamětí a končí na 11 099 Kč se 4 GB RAM a 64 GB vnitřního úložiště.

Zdroje: gsmarena.com, gforgames.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Vždyť to taky vyrábí někde v kuchyni a na chodbě mají sw oddělení. Víc kusů nebylo, víc prodat ani nemohli, protože těch pár zaměstnanců to prostě nestihne a to jsou pořád směšná čísla nějakých třicet tisíc. Pokud by využili odpovídající výrobní kapacity, odpovídající servis a další, tak potom by takový ušetření chtivý zákazník nad cenou zaplakal. Tohle se se zavedenými značkami prostě rovnat nemůže, pokud nekoukám pouze na čísla, je to pořád stroj o level níže.
Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Osobně si myslím, že ty ceny jsou konečné, určeny pro ČR... to uvedení bez DPH je matoucí, jakoby se muselo přičíst ještě 21%, což není pravda...
Armies
30 tisic kusu na 1 370 241 320 obyvatel Ciny..... to je jak kdyz ctu casopis "Dikobraz". Me by zajimalo proc se tomu rika zabijak founu.....za tu cenu sezenu lepsiho zabijaka founa. Nic extra na One plus 2 nevidim......jen stejna opakovacka ....a stejny trapny pozvankovy prodej.
mrtvá žížala
pche a 99% skoupili dalsi prekupnici a prodavaci po netu, jak prekvapujici... ne diky stale nechcu nic co nema servis v CR, jak se podela rozlucte se s nim navzdy, poslani do ciny na opravu = poslani do kose...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze