OneDrive aplikace na Windows Phone se dočkala nového designu

8

V říjnu letošního roku Microsoft přinesl pozměněný design své aplikace OneDrive pro Windows Phone. Již po svém uvedení se však strhla vlna nevole a uživatelé křičeli po novém předělání, kterého se nyní dočkali.

Nová verze OneDrive pro Windows Phone

TIP: Microsoft přidal bitcoiny do možností placení za digitální obsah

Ne všechny změny vedou k lepšímu a to se prokázalo i po říjnové aktualizaci aplikace OneDrive na Windows Phone, která přinesla nový design. Uživatelé ho okamžitě začali bojkotovat a požadovali jeho změnu. Microsoft dodržuje své slovo a původní sliby o nápravě se naplňují v nové verzi aplikace. Design není ale jedinou změnou a nyní můžete prohlížet všechny fotografie najednou, procházet sdílené soubory u pracovního účtu nebo například procházet koš. Dostalo se ale i na další menší úpravy. Samozřejmostí je pak odstranění chyb a zlepšení výkonu.

Stáhnout OneDrive

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: windowsphonedaily.com, nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
?
dotaz na Martina nebo Honzu: proc se mi mobilenet ve Flipboardu zobrazuje ke kazdemu clanku jen obrazek a par vet ? A ne cely clanek jako vsude ? Napr. The Verge, nebo Techcrunch funguje ve Flipboardu OK. Jedinny clanek mobilenetu, ktery se mi zobrazil po rozkliknutikliknuti na ve flipboardu cely je tento. Ale napr. v clanku o Lenovu se zobrazi jen par vet a dal se musim prepnout na web ... Nemuzete to nejak vychytat, aby cele clanky zobrazovaly ve Flipboardu ?

dky
Zaklinac
Táto nová verzia OneDrive je super. Za to MS patrí pochvala. Tak teraz ešte ostáva vylepšiť Skype.
Jan Vidim
Jan Vidim
Pořád ale vypadá dost androidově.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze