Ohebná Motorola Razr opět zlevňuje. Dostala se na příznivou cenu?

Ohebná Motorola Razr opět zlevňuje. Dostala se na příznivou cenu?
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Během krátkého období došlo již k druhému zlevnění ohebné Motoroly Razr
  • Nově se cena dostala pod hranici 27 tisíc korun

Pokud máte zájem o ohebný telefon, na českém trhu můžete vybírat ze tří různých výrobců. V prvé řadě je zde Samsung, který prodává dva modely, dále Huawei, jehož Mate Xs je však opravdu velmi drahý, a nakonec Motorola, která sází na legendu jménem Razr. Tu loni vzkřísila, osadila ohebným displejem, využila véčkovou konstrukci i velký vnější displej. Minimálně po stránce designu se jedná o jednoznačnou trefu do černého, i přestože kvalita konstrukce má rezervy, o čemž jsme se přesvědčili v nedávné recenzi.

Motorola Razr (2019)

Ještě před několika týdny jste při zájmu o Motorolu Razr museli počítat s cenou téměř 40 tisíc korun, což rozhodně nebylo málo. Poslední týdny však nový Razr zažívá cenový sešup, který prvně znamenal 25% pokles ceny a prolomení 30tisícové hranice. Rázem jsme před sebou měli cenově nejdostupnější telefon s ohebným displejem. Nikdo nemohl tušit, že za krátkou dobu přijde na řadu další, byť menší, sleva.

V tuto chvíli cena klesla o další 3 tisíce korun a v obchodech Alza.cz, Datart a MobilPohotovost můžete Motorolu Razr pořídit za 26 999 Kč. Postupem času se nám ohebné telefony dostávají do cenově dostupnějších pater a Razr aktuálně potvrzuje post nejdostupnějšího zařízení této konstrukce.

Motorola RAZR – videorecenze

Zamyslet se můžeme nad důvodem slevy. Samozřejmě v prvé řadě nás napadne uvadající zájem ze strany zákazníků. Na druhou stranou mobilu bude zanedlouho jeden rok a již v září bychom se měli dočkat nástupce. Výrobce si tak může pomalu chystat půdu pro, doufejme, vylepšený model.

Motorola Razr (2019)

Rozměry94 × 72 × 14 mm, 205 g
DisplejOLED, 6,2" (2 142 × 876 px)
Fotoaparát16 Mpx
ProcesorQualcomm Snapdragon 710, 2×2,2 GHz + 6×1,7 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 128 GBne
Akumulátor2 510 mAh, doba nabíjení: 2:16 hodin
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze