Nejlevnější ohebný telefon na trhu. Motorola Razr zlevňuje o 10 tisíc Kč

2
Nejlevnější ohebný telefon na trhu. Motorola Razr zlevňuje o 10 tisíc Kč
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Nová cena na českém trhu činí necelých 30 tisíc korun
  • Nadále lze vybírat mezi černou a zlatou variantou

Motorola na sklonku loňského roku vzkřísila dávnou legendu jménem Razr. Dala tak vzniknout designově skvostnému telefonu, který vzhledově velmi pečlivě následuje původní RAZR V3 z roku 2004 a navrch jsme se dočkali i návratu telefonů s véčkovou konstrukcí. Na českém trhu jsme si museli počkat bezmála půl roku, prodej byl zahájen v dubnu, a to navíc výhradně u operátora O2. Již po několika týdnech se však Razr začal objevovat i v běžných obchodech, kde jste si navíc mohli i vybrat mezi černou a zlatou variantou.

Při zahájení prodeje byla cena stanovena na necelých 40 tisíc korun, čímž se Motorola zařadila po bok konkurence od Samsungu a cenou se výrazněji nelišila. K první velké slevě dochází nyní, kdy cena klesá o celých 25 %. Nově můžete Motorolu Razr pořídit za necelých 30 tisíc korun, a to nejen u operátora O2, ale také v obchodní síti Alza.cz. Lze navíc předpokládat, že cena klesne v následujících dnech i u dalších českých obchodů.

Motorola RAZR – videorecenze

Po zásadním snížení ceny se z Motoroly Razr stává vůbec nejlevnější telefon s ohebnou konstrukcí na českém trhu. Vzdálený konkurent v podobě Samsungu Galaxy Z Flip je dražší minimálně o pět tisíc korun, pokud srovnáváme oficiální distribuci. I díky tomu se alespoň z malé části dá přimhouřit oko nad jistými nedostatky, které jsme odhalili v naší podrobné recenzi.

Motorola Razr (2019)

Rozměry94 × 72 × 14 mm, 205 g
DisplejOLED, 6,2" (2 142 × 876 px)
Fotoaparát16 Mpx
ProcesorQualcomm Snapdragon 710, 2×2,2 GHz + 6×1,7 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 128 GBne
Akumulátor2 510 mAh, doba nabíjení: 2:16 hodin