Oficiální Nokia blog nyní ve stylu Windows Phone

Nokia blog je místo, kde tato finská společnost zveřejňuje veškeré novinky sobě, svých telefonech, službách a podobně. Tento víkend proběhl zásadní redesign tohoto blogu, který přinesl nový vzhled ve stylu dlaždic, které známe z Windows Phone. Podívejte se, jak blog vypadal dříve, a jak nyní.

Velký den pro Nokii se blíží, už ve středu budou oficiálně představeny nové Windows Phone telefony a jistě i další produkty a služby, které Nokia připravuje díky partnerství se společností Microsoft. Jednou ze změn, která je patrná už teď, je radikální redesign stránek conversations.nokia.com, což je blog společnosti Nokia, kde jsou publikovány veškeré novinky.

Přes víkend doznal Nokia blog velkých změn, ani byste ho teď nepoznali. Designéři si s ním vyhráli, a celé jeho prostředí naladili do stylu Metro, který známe z Windows Phone, a který budou používat také nové Windows 8. Přehled článků se nyní zobrazuje ve stylu dlaždic, automaticky se načítají další, jakmile doscrollujete na konec stránky. Detail článku je nyní přehlednější a příjemnější na čtení. Navigace je neobvykle umístěna na levé straně, nezabírá už místo nahoře. Starý design tvořila obyčejná Wordpress šablona a je pravda, že web potřeboval nějakou změnu.

Nový a starý vzhled Nokia blogu

A aby toho nebylo málo, vzhled hlavní stránky webu by se měl každý den měnit a pro tento účel najala Nokia na plný úvazek grafického editora. Obsah by měl být více multimediální, Nokia bude spolupracovat s mnoha fotografy a filmovými tvůrci.

Co na nový vzhled Nokia blogu říkáte? Líbí se vám?

Zdroje: esato.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze