Oficiálně: skládací Samsung Galaxy Fold dorazí na český trh v polovině prosince

1
Oficiálně: skládací Samsung Galaxy Fold dorazí na český trh v polovině prosince
  • Samsung Galaxy Fold si budete moci předobjednat od 2. prosince
  • Samotný prodej začne 13. prosince
  • Půjde o oficiální českou distribuci

První skládací telefon od Samsungu, Galaxy Fold, míří na český trh. Říkáte si, že jste tuto informaci dnes už jednou četli? Máte pravdu. Dopoledne jsme vás informovali o tom, že si Galaxy Fold můžete na českém trhu pořídit v obchodě CZC.cz, avšak šlo o distribuci z Evropské unie. To ostatně potvrdilo i české zastoupení Samsungu, které dodalo, že oficiálně se zde skládací Samsung Galaxy Fold nenabízí. Tento stav však pro Českou republiku už nebude dlouho platit.

Pokud máte o Samsung Galaxy Fold zájem a upřednostňujete českou distribuci, budete moci objednávat již za pár dní. České zastoupení Samsungu nám potvrdilo, že již 2. prosince budou spuštěny předobjednávky pro ČR. Následný prodej u nás bude spuštěn 13. prosince, což znamená, že Samsung stihne zájemcům telefon dodat ještě před Vánoci. Bohužel si další informace Samsung nechává prozatím pro sebe, a tudíž neznáme cenu ani variantu, která k nám oficiálně dorazí. S ohledem na absenci 5G sítí lze předpokládat, že půjde spíše o LTE verzi. V případě ceny pak můžeme vycházet z částky kolem 55 tisíc korun.

Samsung Galaxy Fold 4G

Rozměry160,9 × 117,9 × 7,6 mm, 276 g
DisplejSuper AMOLED, 7,3" (2 152 × 1 536 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 855, 1×2,84 GHz + 3×2,41 GHz + 4×1,78 GHz
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 512 GB / 1 000 GBne
Akumulátor4 380 mAh
Diskuze ke článku
Absolut NoFak
To zas bude ostuda, už teď mi je trapně. Nechtěl bych být kůži těch borců z Tlačtsmungu, kteří budou muset vyfakovat borce solícího padesát litrů s tím, že na tohle nebo tamto se záruka nevztahuje. Myslím, že se to neobejde bez násilí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze