Odolné hodinky Alcatel OneTouch Go Watch míří na český trh

3

Český trh s wearables je od dnešního dne obohacen o novinku v podobě chytrých hodinek Alcatel OneTouch Go Watch, které se chlubí sportovním vzhledem nebo zvýšenou odolností proti vodě a prachu.

Alcatel OneTouch Go Watch

Ačkoliv to vypadalo, že se nových chytrých hodinek od Alcatelu nedočkáme, byly představeny již na veletrhu IFA loni v září, dočkali jsme se. Počínaje dnešním dnem se na českém trhu objevuje model OneTouch Go Watch. Hodinky v sobě nezapřou sportovního ducha, který umocňuje zvýšená odolnosti proti vodě a prachu díky certifikaci IP67. Veškeré dění budete sledovat skrze 1,22palcový kruhový displej. Systémem bohužel není Android Wear, ale vlastní systém od Alcatelu. I tak si však hodinky spárujete s Androidem 4.3 a novějším či se systémem iOS. Hodí se rozsáhlé notifikace, spolupráce s Google Mapami, možnost ovládat na dálku fotoaparát či hudební přehrávač.

Alcatel OneTouch Go Watch

Chytré hodinky Alcatel OneTouch Go Watch vám změří také vaše emoce. Bude stačit podržet tlačítko GO pod displejem a spustíte barometr emocí. Zobrazí se emoční stav kombinující výstupy z gyroskopu, senzoru srdečního tepu a akcelerometru. Pokud vás novinka zaujala, nebudete muset sáhnout hluboko do kapsy. Cena startuje na částce 2 790 Kč.

Alcatel OneTouch Go – první pohled z IFA 2015

Technické parametry Alcatel OneTouch Go Watch

Kompletní specifikace
Konstrukce? × 49,2 × 13,6 mm, 55 g, odolnost: IP67
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: motýlová spona
DisplejTFT IPS, 1,22" (240 × 240 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ano
ChipsetCPU: 1×180 MHz
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor225 mAh, nabíjení: micro USB
Dostupnostleden 2016,

Zdroj: Tisková zpráva Alcatel

Diskuze ke článku
Tenzou
Bohužel vypadají jako hračka pro děti
Dee
Díky za reportáž, nicméně nastudujte si prosím normu IP67 ... v kontextu s ní tvrdit, že se nemusíme k hodinkám chovat v v rukavičkách je holý nesmysl. Snad jen kdybychom měli gumové chirurgické rukavice, tak by to dávalo smysl :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze