Ochranu telefonu s Androidem od ESETu si nyní stáhnete se slevou

29

Pokud chcete pro váš telefon a jeho ochranu udělat maximum, můžete zkusit využít služeb aplikace ESET Mobile Security, která není jen antivirusem, ale dokáže například také vzdáleně lokalizovat váš telefon a případě jej i uzamknout. Nyní je dočasně k dispozici s 50% slevou.

Mobile Security & Antivirus

Aplikaci ESET Mobile Security lze nyní v rámci mimořádné akce v týdnu od 16. do 22. května 2016 získat se slevou 50%. Tato nabídka platí jak pro licence nakoupené přes Google Play, tak e-shop koupit.eset.com a celé síti ESET Partnerů. Cena jedné roční licence je místo standardních 289 Kč nově 145 Kč. Akce se vztahuje výhradně na nově vydané licence, nikoli na prodlužování platnosti již aktivovaných produktů.

TIP! Recenze ESET Mobile Security & Antivirus – Váš mobilní bodyguard

ESET Mobile Security & Antivirus

ESET Mobile Security obsahuje kromě antiviru i Anti-Phishing, GPS lokalizaci či možnost vzdáleného uzamčení zařízení. Vylepšený modul Anti-Theft pomůže lokalizovat ztracené nebo odcizené zařízení, zablokovat ho a sledovat na my.eset.com jeho pohyb. V případě krádeže zařízení po zablokování pořizuje fotografie, které se rovněž automaticky odesílají na my.eset.com a mohou pomoci při identifikaci pachatele.

Stáhnout Mobile Security & Antivirus

Google Play (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva ESET

Diskuze ke článku
tomas
Ty vole cco to je? Na wm take nepoznem ani nepotrebujem. Dokonca ani cleaner
Pesedm
Měl jsem teď v ruce dva ,,nemocné,, Android. Zkoušel jsem 3 antivir: Eset, AVG, Avast. Něco se našlo, ale ani ránu. Jediný AVG to dokázal aspoň blokovat aplikace při samovolném spouštění.
Jsou to zahozené peníze.
hdk
už jsem si objednal 4 ks
mental.disease
Hehe, že nie je vírus na android?
Ako sa to vezme, záleží na okolnostiach.
Kamoš hľadal aplikáciu na stávkovanie bet365 (ona ale neexistuje). Samozrejme, že cez prehliadač v mobile ju "našiel". Už samotný Dolphin mu niečo oznamoval a nechcel to stiahnuť. On to napriek varovaniu stiahol a inštaloval.
Mobil začal pozvoľna: zapínal sa sám displej. Potom sa neskutočne začal spomaľovať. Neskôr mu to bránilo napísať správu a volať.
vravím skús eset - ani ťuk. Potom som mu odporučil CM antivir - našiel 3 hrozby a odstránil. Problémy zmizli.
Pre úplné pochopenie doplním, že android mal rootnutý a keďže nie je v tomto zdatný zrejme povolil "aplikácii" (vírusu) root práva na požiadanie :-))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze