Očekávaný update firmware pro HTC HD2 zlepší fotografie

3

HTC HD2 patří zajisté mezi vedoucí modely na poli Windows Mobile systému, proto není divu, že HTC pracuje bleskurychle na opravení jakýchkoliv nežádoucích chyb. Jak jistě víte i z naší recenze, původní verze má malou chybku v softwaru, která znemožňuje kvalitní focení. Nyní nabízí HTC na svých oficiálních stránkách update.

Neustálý oranžový odstín na fotkách rozhodně nepotěšil nikoho, kdo si koupil nový model z řady HD. HTC však nelenilo a již teď nabízí na svých stránkách update firmwaru, který tuto chybku odstraní. Ba to více, nabízí nám evropanům i novou ROM s číslem 1.48, která vylepšní několik vlastností telefonu, od jednoduššího přehrávání hudby a lepšího využití G-Senzoru až po krystalicky čistý zvuk sluchátka.

zdroj: www.slashphone.com

Diskuze ke článku
anawarr
není pravda, že rom 1.48 zlepší růžovou skvrnu na fotkách. telefony prodávané od 16.12.09 v kamených obchodech vodafone mají rom 1.48 a růžové skvrny jsou nepřehlédnutelné
Michal Maliarov
Michal Maliarov
Také jsem nepsal, že to spraví nová ROM, nýbrž update firmwaru. I když si stáhnete či koupíte přístroj s novou ROM již v základu, stále si musíte stáhnout onen update.
cebek
Ahoj, prosim o radu jak mam po upgrade ROMky dostat do telefonu cestinu? Pripadne jak nahrat zpet ROMku pro Vodafone-CZ?

Diky za jakoukoliv radu.

cebek

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze