Legendární HTC HD2 zvládne vše. Tentokrát dokonce Windows RT

3

Telefon, který dokázal zastavit čas a nestárne? Odpovědí je jednoznačně přes tři roky staré HTC HD2, na kterém se podařilo rozběhnout i Windows RT.

HTC HD2 - oficiální fotografie

Pokud jen lehce sledujete mobilní dění, jistě vám HTC HD2 nemohlo uniknout. Jeho životní pouť započala začátkem roku 2009, kdy bylo oficiálně osazeno operačním systémem Windows Mobile 6.5. Tehdy nikdo netušil, kolik dalších systémů na tento telefon bude možné nainstalovat. Ano, vždy jde o neoficiální postupy, nicméně ve většině případů vše funguje tak, jak má. Dočkali jsme se tedy Androidu různých verzí, dále systému Windows Phone 7, nedávno i novější osmiček a nyní se uživateli, který vystupuje pod přezdívkou CotullaCode, podařilo na HTC HD2 rozběhnout Windows RT. Operační systém odvozený od Windows 8, který je určen především pro tablety s architekturou ARM.

HTC HD2 si poradil s Windows RT

HTC HD2 je důkazem nadčasovosti a také toho, že i na moderní systémy postačuje hardware z roku 2009. Vlastnili jste nebo ještě vlastníte tento legendární telefon?

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
MaQuiN
Není to tak dávno co jsme s kamarádem žertovali, že HDčko zachvíli zvládne i Win RT... Aha, kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe :D Teď už chybí jen Mac OS X a je to :D
lol
Já ten mobil chcu :D
Boro
Před měsícem sem se ho zbavoval(nechal sem ho mámě) :D. Byl opravdu nadčasovej, nemít tak malou interní paměť tak bych si ho ještě pár měsíců, možná i rok nechal, je to opravdu jedna z největšich nevýhod.(i když jsou i na HD2 možnosti jak z části SD karty udělat "interní" :D) Jinak nástupcem se stal ONE X+

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze