Očekávaný Samsung GALAXY Tab 10.1 přichází na český trh

3

Pouhých 5 dní nás dělí od zahájení prodeje tabletů Samsung GALAXY Tab 10.1 na českém trhu. Na první zájemce čeká několik překvapení, včetně soutěže o 20 smartphonů Samsung GALAXY S II nebo mobilního internetu od O2 na půl roku zdarma.

Společnost Samsung chce dostát svému slibu a dodat svým zákazníkům v české republice Samsung GALAXY Tab 10.1, jehož uvedení na trh v Evropě provází soudní pře s konkurenčním Applem. Samsung ale s potěšením oznamuje, že 5. září zahájí prodej tabletů Samsung GALAXY Tab 10.1 v České republice.

Samsung GALAXY Tab 10.1 je multimediální zařízení s operačním systémem Android 3.1 (Honeycomb). Nový tablet proto nabízí prvotřídní mobilní zábavu a přístup do nepřeberného světa online aplikací. Lehký a ultratenký tablet je jedinečným přístrojem pro hraní her, poslech hudby, čtení elektronických knih nebo ke komunikaci s přáteli přes sociální sítě.

„Jsme velmi rádi, že můžeme s prodejem nových tabletů Samsung na českém trhu konečně začít. S jejich uvedením jsme pro zákazníky připravili i několik příjemných akcí, proto věříme, že budou spokojeni,“ říká Roman Šebek, Sales & Marketing Director Telco divize společnosti Samsung.

Jednou z prvních příležitostí, kdy si zákazníci budou moci Samsung GALAXY Tab 10.1 pořídit, je oficiální zahajovací prodejní akce v prodejně Alza v pražských Holešovicích. Zde bude pro zájemce, kteří si na místě tablet koupí, nebo si jej přijdou vyzvednout na základě předobjednávky, připravená soutěž o 20 smartphonů Samsung GALAXY S II. Každý soutěžící si u promotýmu zahraje hru, ze které bude vybráno 20 hráčů s nejlepším scóre. Tito hráči si pak odnesou jako dárek nový smartphone. Prvních 500 zákazníků, kteří si v Alze koupí nový tablet Samsung GALAXY Tab 10.1, získá také O2 mobilní datovou SIM kartu se službou mobilního internetu na 6 měsíců zdarma.

TIP: Přečtěte si více o přístroji Samsung Galaxy Tab 10.1.

Tablet Samsung GALAXY Tab 10.1 si mohou zakazníci hned od 5. září koupit také na prodejnách společnosti O2. V kombinaci s mobilním internetem si jej u O2 mohou pořídit i za velmi atraktivní dotované ceny. Pro prvních 1000 zákazníků, kteří zakoupí Samsung GALAXY Tab 10.1 ve volném prodeji, je připraven bonus v podobě poukazu na nákup e-knih v celkové hodnotě 200 Kč v aplikaci Wooky, kterou si majitelé mohou stáhnout z obchodu SamsungApps.

Zdroj: TZ

Diskuze ke článku
Jiří
Jo těším se na něj na krasavce. :-)
Kubyk002
na fotkách máte starou verzi, která byla představena v MWCv Barči....prodejní model má jiná záda, bohužel né tak pěkná jako máte na obrázku :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze