Samsung Galaxy Tab 10.1 i v elegantní bílé? Možná ano

5

Novinka Galaxy Tab 10.1 přijde s největší pravděpodobností v novém barevném hávu. K tradiční černé variantě přibude nově i bílá varianta, která nevypadá vůbec zle. Tablet Tab 10.1 se může pochlubit dotykovým displejem TFT TN nebo Androidem 3.0 Honeycomb.

Galaxy Tab 10.1 - tradiční černá varianta
TIP: Čtěte přeview Samsung Galaxy Tab 10.1 - větší, lepší, silnější

Nový tablet navazuje na úspěchy původního tabletu Tab. Dotykový displej se opět nedočkal prémiové technologie Super AMOLED výrobce Samsung, nýbrž technologie TN TFT, to vše při úhlopříčce 10,1" a rozlišení 800 x 1280 bodů. Chybět nesmí ani výkonný hardware s dvoujádrovým procesorem Nvidia Tegra 2 s operační pamětí 1 GB. Zadní strana doznala velkých změn. Ty se týkají hlavně fotoaparátu, který oproti původnímu rozlišení 3,2 MPx nabídne rozlišení dokonce 8 MPx se schopností pořizovat video ve Full HD rozlišení. Nový Tab 10.1 běží na jednom z nejnovějších operačních systému Android pod označením 3.0 Honeycomb.

Samsung Galaxy Tab 10.1 i v bílé variantě?
TIP: Podívejte se na videopohled Samsung Galaxy Tab 10.1 na videu z Barcelony

Nový tablet, který vstoupí do prodeje, bude v černé variantě. Ale podle některých informací a nepotvrzených zdrojů vše nasvědčuje tomu, že černá varianta se na trhu dlouho neohřeje a již brzo ji doplní i bílá varianta. Prodej obou variant lze očekávat již v řádech nejbližších týdnů. Kdy se dočká i náš trh, zatím není známo. Mohlo by se ale jednat o období letních prázdnin. Jak se vám nová barevná varianta líbí? Přemýšlíte o zakoupení Galaxy Tab 10.1 nebo máte v hledáčku jiné tablety konkurenčních výrobců?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Me.low
nechci byt urypany, ale puvodni tablet s cernymi zady uvedeny na obrazku prodelal nedavno jeste pred uvedenim na trh (nepocitaje prozatimni prodej v UK) maly facelift http://tabletmania.blog.cz/1104/78910-7-7-89-8-9-a-10-10-1 a oproti puvodni se drobne lisi fotaparatem, zadni stranou a uživatelským rozhraním TouchWiz.. tak je aby se vedelo :-) i kdyz kdesi byla zminka ze i puvodne predstaveny tablet z Barcelony bude uveden na trh, ale nevim co je na tom pravdy ;-))
pudlik
je zvláštní, že nikomu nevadí, že Amíci zakazují telefonování ?......
anawarr
@pudlik, ty bys chtěl timto telefonovat? bude to mít slot pro sim, kvůli datům, přes operátora, takže je otázka času, kdy někdo napíše soft pro telefonování. videohovory půjdou přes skype od začátku (pokud to nový vlastník skype nezatrhne pro android)
matt
momentalne sa da volat z 8,9 verzie ale samsung to bude musiet zablokovat. google chce jasne rozlisit tablet od telefonu. osobne nemam nic proti...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze