Objevily se specifikace nástupce Sony Xperie XZ1. Představen má být v únoru

11
Objevily se specifikace nástupce Sony Xperie XZ1. Představen má být v únoru
  • Ve výbavě má být Snapdragon 845, 4 GB RAM, 5,48palcový Full HD displej s tenkými rámečky a duální fotoaparát
  • Nechybí ani voděodolnost, 15Mpx přední kamerka či nejnovější Android 8.1 Oreo
  • Telefon se má představit již v únoru na veletrhu MWC 2018 v Barceloně

Sony si letos získalo řadu pozitivních ohlasů díky rychlému nasazení Androidu 8.0 Oreo u všech letošních vlajkových modelů, ale přesto se stále nedaří Xperiím tak, jak by si společnost představovala. Změnit to možná může nástupce letošní Xperie XZ1, jehož specifikace měly podle všeho nyní uniknout. Zařízení nese označení Xperia H8216 a má se představit již v únoru na veletrhu MWC 2018 v Barceloně.

Sony Xperia XZ2

Každého určitě potěší, že má s tímto modelem Sony naskočit na „bezrámečkovou“ vlnu a máme se tak dočkat 5,48palcového Full HD TRILUMINOS displeje s podporou HDR. To je výrazně větší zobrazovač než letošních 5,2 palců, avšak rozměry zařízení jsou podle tabulky identické s XZ1, za což lze vděčit právě tenkým rámečkům.

Sony Xperia XZ2

Pod kapotou má tikat Snapdragon 845, 4 GB RAM a 64 GB interního úložiště se slotem pro microSD karty. To vše probudí k životu podle všeho Android 8.1 Oreo a energii dodá 3 130mAh bateria. Samozřejmě se nemá zapomenout ani na voděodolnost, avšak premiérou má být pro Sony duální 12Mpx fotoaparát na zádech. Přední kamerka má být je jedna, ale nabídnout může hned 15 Mpx.

Sony Xperia XZ2

Další informace nejsou prozatím k dispozici, ale ukázal se další obrázek možné podoby budoucí vlajkové lodě od Sony. Tentokrát se můžeme podívat na modré zařízení, které má vetší rámeček pouze nad displejem. Vidět můžeme typické tvary Xperií, zachovanou hardwarovou spoušť fotoaparátu i boční vypínací tlačítko s integrovanou čtečkou otisků prstů. Podle dostupných informací se však s největší pravděpodobností jedná o podvrh.

Zdroj: pocketnow.com, slashleaks.com

Diskuze ke článku
Kajda Ned
Kajda Ned
????????????
Dave
Bude to fake podle uvedených informacích by takový telefon měl poměr dispeleje ku tělu 76% to je asi jako má XA1 Ultra.
Lukáš
Jestli to bude bezrámečkové, tak to bude super. Už to chtělo změno. Prakticky od Xperie Z to vypadá pořád stejně a to je už tuším 4 roky, což je fakt dost dlouho.
Jarda
Přátelé, IFA je v Berlíně, v Barceloně je MWC. Toliko k výstavám.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze