O2 V zahraničí: nová aplikace pro správu roamingových služeb

Zjistit ceny hovorů, zpráv i připojení k internetu v roamingu je nyní s aplikací O2 V zahraničí snadné. Aplikace pro chytré telefony s operačním systémem Android i pro telefony Apple iPhone totiž obsahuje kompletní ceník roamingových služeb - hovorů, SMS, MMS i datového připojení.

O2 logo

Zpočátku si stačí jen vybrat zemi, kde se uživatel se svým mobilním telefonem nachází a zemi, kam chce volat. Hned uvidí cenu všech nabízených roamingových tarifů, tedy Volání bez hranic, O2 Eurotarifu i O2 Smart Roamingu. Aplikace přitom pro své fungování nepotřebuje datové připojení.

Roamingový tarif je přímo z aplikaci možné také změnit - kliknutím na požadovanou službu se odešle aktivační SMS operátorovi. Stejně tak je možné si z aplikace pomocí SMS aktivovat jednorázový nebo opakovaný roamingový datový balíček. S datovými balíčky mohou být zákazníci O2 V zahraničí on-line za velmi příznivou cenu - jeden megabyte dat v rámci Evropské unie stojí jen dvě koruny.

Tip: O2 v říjnu: HTC Desire X a další tři novinky, iPhone 5 chybí

Kromě cen a možnosti nastavení roamingových tarifů a datových služeb obsahuje aplikace také vybrané důležité informace, jako je například návod, jak telefonovat a posílat zprávy v cizině, či přehled tísňových linek v zahraničí.

Aplikaci O2 V zahraničí lze stáhnout z portálu O2 Active
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze