O2 přesunul bezplatnou sms bránu: kde ji nyní najdeme?

1

Náš tuzemský operátor O2 před několika dny přesunul svoji bezplatnou sms bránu ze svých stránek do jiné sekce neznámo kam. Stále tedy existuje, pro někoho to však může být tvrdý oříšek zjistit, kde se nyní nachází. Proto si raději přečtěte tento článek.

Původní odkaz na bezplatnou sms bránu, který se nacházel na stránkách operátora, nahradil od pondělí jiný odkaz na novou službu SMSender (více zde). Při pokusu najít sms bránu operátora přímo na jeho stránkách se vám tak může stát, že ji prostě nenajdete, protože přímá cesta přes odkazy již neexistuje. Jediný způsob je napsat "sms brána" přímo do vyhledávače nebo využít jeden z možných přímých odkazů (pod tímto odstavcem). Pokud máte adresu uloženou mezi vašimi oblíbenými záložky, žádnou změnu ani nezaznamenáte.

Doporučené odkazy na bezplatnou O2 sms bránu:


Klasická sms brána na stránkách O2... | ...a brána na adrese http://www2.eurotel.cz

Myslíte si, že by tento krok od společnosti Telefónica O2 mohl být považován za takovou malou předzvěst toho, že operátor v budoucnu tuto bezplatnou sms bránu dokonce zruší? Vyjádřit se můžete na toto téma do našeho fóra přímo pod článkem.