O2 nabídne v létě výhodnější roaming, zlevní i data

3

Jeden ze tří největších tuzemských operátorů O2 se rozhodl zákazníkům jeho tarifů FREE zvýhodnit volání ze zemí EU a států EFTA. Od poloviny května až do konce září by zákazníci, vlastnící tyto tarify, měli volat za jedny z nejnižších cen na trhu. Mimo toho mohou využít nabídku dvojnásobného objemu dat v evropských datových balíčcích.

Operátoři se často předhánějí s různými akcemi pro své zákazníky a nabízejí jim v nich například sezóně nižší cenu volání, nebo zvyšují objemy balíčků dat. O2 nyní přišlo se zvýhodněním, využitelným především pro ty, kteří v létě cestují do zemí EU a států EFTA (Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Norsko a Island).

O2 roaming

O2, roaming_volani 2015

V období od 15. května do 30. září mohou zákazníci mající u O2 zřízený některý z tarifů FREE využít nabídku volání z výše uvedených zemí. Cena hovoru je 3,50 Kč za minutu. Odeslaná SMS a minuta příchozího hovoru vyjde na 1,50 Kč.

O2 data roaming

O2, roaming_data2015

Ve stejném období nabídne O2 také dvojnásobný objem dat v evropských datových balíčcích. 1 MB dat poté díky nim vyjde na 1 Kč. Operátor se také rozhodl poskytnout k deseti nejprodávanějším telefonům, které podporují LTE, 1 000 Kč slevu, a to v období od 15. května do 15. července.

Zdroje: o2.cz

Diskuze ke článku
Míša
Lepší jak u šílené konkurence, ale platit za doma 745,- + za čas strávený v cizině je to skutečně tfuj. Jo pakliže by paušálistům odpuštena byla část domácího poplatku(za čas v roamingu) smysl by to již mělo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze