Generální ředitel O2 představil čistě datový tarif. Revoluce se opět nekoná

8
Generální ředitel O2 představil čistě datový tarif. Revoluce se opět nekoná
Fotografie: o2.cz
  • Generální ředitel O2 představil nový, čistě datový tarif
  • Nabídne 10 GB dat za 499 Kč měsíčně, SMS a minuta volání se účtuje zvlášť

Generální ředitel O2 Tomáš Budník dnes na svém Twitter účtu představil nový tarif, které by se mohl líbit především „datařům“. Jde o DATA 10 GB, který je přímou odpovědí pro tarif Mobil DATA od společnosti T-Mobile. O2 za 499 Kč nabízí 10 GB volných dat, přitom jedna SMS vyjde na 1,5 Kč, minuta volání poté na 3,5 Kč. Stejné podmínky mimochodem platí i u T-Mobilu. Od 15. září bude k tarifu možné využít balíček 60 volných minut do všech sítí za 100 korun a balíček 120 SMS za 50 korun.

„Na jaře jsme představili skupinový balíček O2 Spolu, který nabízí tři, šest nebo deset gigabytů mobilních dat pro každého zákazníka a k tomu navíc digitální televizi O2 TV. Rozšířili jsme také nabídku FREE pro jednotlivce, do které jsme přidali tarify s větší porcí dat,“ popisuje ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová, a dodává: „Od začátku září nabízíme další novinku – tarif Data 10 GB. Chceme jím oslovit zákazníky, kteří mobilní telefon využívají nejvíce k surfování na internetu a využívaní aplikací, a méně volají nebo posílají klasické SMS.“

Vcelku nově si můžete dopřát i 10GB porci dat u tarifu O2 Spolu. Cena vzroste na 966 Kč měsíčně (3GB varianta vyjde na 666 Kč).

Zdroj: o2.cz, twitter.com

Diskuze ke článku
Vomas
že jim není trapně... ubožákům
lolo
Zase je O2 mino, virtuál v jeho síti má 10 GB za 423,- a nastavit si můžete k tomu balíčky SMS i volání, pokud je nechcete vyjde 1,82 za SMS a 1,82 za minutu volání. (Emtéčko - Moraviatel)
Matej
Jako vazne revoluce?
Vodafone pred dvema lety nabizel za tuto cenu 20GB.. :D je to smesne
Řezňýk
Týčko má u mobajl data esemesku za kačku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze