Vodafone vylepšuje službu „Roaming na den“

7

Jeden z největších operátorů Vodafone se na konci června rozhodl vylepšit a rozšířit službu „Roaming na den“, díky které mohou zákazníci využít svůj domácí tarif v zahraničí podobně, jako doma. Jako jediný operátor by tak měl přinést kompletní roamingové řešení, tedy volání, SMS i data. Navíc rozšířil službu o další světové destinace.

Vodafone

Balíček „Roaming na den“, platný od 27. 6. 2015, je určen tarifním zákazníkům a umožní volat, posílat textové zprávy a využívat data podobně, jako doma, a to za jednorázový denní poplatek vždy na celých 24 hodin. V zemích Evropské Unie a v dalších vybraných evropských státech činí denní poplatek 69 Kč včetně DPH. Nově také bude možné využít službu v mimoevropských destinacích například v USA, Kanadě nebo Číně za denní poplatek 199 Kč včetně DPH.

Uživatelé tarifu „Red LTE“ či „Red+“ mohou po koupi tohoto balíčku čerpat maximálně 100 MB denně a po vyčerpání si ještě samostatně mohou dokoupit po balíčcích dalších 100 MB za cenu 49 Kč v Evropě a za 149 Kč v ostatních destinacích. Pokud se ale zákazník nerozhodne této další nabídky využít, bude mu připojení zpomaleno na 32 kb/s.

Pro tarify s volnými jednotkami nově platí, že po jejich vyčerpání stojí minuta hovoru ze zahraničí 3,49 Kč včetně DPH a SMS 1,51 Kč s DPH. Tuto službu si můžete aktivovat před odjezdem do zahraničí a Vodafone její aktivaci poskytne zdarma. Příchozí SMS a příchozí hovory jsou v rámci služby také zdarma.

„Roaming na den“ Přehled zemí
Evropské destinace – 69 Kč/24 hodin Belgie, Bulharsko, Chorvatsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Francouzská Guyana, Gibraltar, Guadeloupe, Guernsey, Irsko, Island, Itálie, Jersey, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Man, Martinik, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Reunion, Rumunsko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Vatikán, Velká Británie
Mimoevrospké destinace – 199 Kč/24 hodin Albánie, Argentina, Austrálie, Bosna a Hercegovina, Brazílie, Černá Hora, Chile, Egypt, Faerské ostrovy, Ghana, Indie, Indonésie, Izrael, Japonsko, Jihoafrická republika, Kanada, Katar, Makedonie, Mexiko, Nový Zéland, Turecko, USA, Rusko, Srbsko

Pro zákazníky s předplacenou službou spustí Vodafone na konci června novou službu „Roaming ke kartě na den“ v rámci kterého mají 10 minut pro odchozí hovory, 10 SMS a 10 MB dat pro připojení k internetu v zahraničí za cenu 19 Kč s DPH. Příchozí hovory jsou pak v rámci služby zdarma, příchozí SMS jsou zdarma vždy. Volné jednotky opět využíváte na 24 hodin a po vyčerpání zaplatí za odchozí hovor 3,49 Kč s DPH za minutu a 1,51 Kč s DPH za SMS. Po vyčerpání 10 MB dat se rychlost opět zpomaluje na 32 kb/s.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
tykus
Ještě dva roky, a bude konec těmto nesmyslům
šaman
reknu to znovu zde na servru ..lepsi nez resit nejaky trapny roming u ceskych operatoru..je na snade zakoupit mistni sim kartu.S kterou ziskate lepsi sluzby za vyhodne ceny...cesky operatori jdete do prde....
krysak
"Roaming na den" neplati 24h, ale jenom do pulnoci. Celych 24h fungovala sluzba "Passport Data na den" kterou nam ale Vodafone zrusil.
choose
V dnešní době je pár možností jak si zajistit levné volání. Pokud by někoho zajímaly opravdu výhodné tarify pro rodinu, firmu nebo i jednotlivce napište si o podrobnější info na xchoose@email.cz Rozhodnete se na základě zaslaných informací :) Na staří této nabídky nezáleží napište si kdykoli.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze