Nový tabletofon Huawei Mate 8 by měl být představen 26. listopadu

4

Ačkoliv se může zdát, že si výrobci na sklonku roku již odpočinou, opak je pravdou. Například Huawei pořádá ještě koncem tohoto měsíce konferenci, na které s největší pravděpodobností představí nový tabletofon Mate 8.

Huawei logo (správné!)

Půjde o přímého nástupce oblíbeného modelu Mate 7. O chystané novince Mate 8 neslyšíme poprvé, první spekulace se objevovaly už v průběhu letních měsíců. Až nyní však vše nabírat ten správný směr, neboť výrobce začíná na novinku lákat pozvánkou na tiskovou konferenci, která se bude konat 26. listopadu. Ústředním motivem pozvánky je pak digitální číslovka 8, což jen potvrzuje, o jaký model by se mělo jednat.

Téměř jistotou také je, že novinka bude poháněna zbrusu novým procesorem Kirin 950, který se má za pár dní představit. Ve výbavě lze opět očekávat velký displej a uniklé fotky poukazují na kovový rám či slot pro dvě SIM karty, který bude kombinovaný i pro paměťovou kartu.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Kensi Deeks Blye
Kensi Deeks Blye
Doufám že mate 8 bude mít minimálně stejnou baterku jako mate 7
Nick Cave
Kdesi jsem čet, že Mate8 má mít baterii 4500 mAh, tak uvidíme..
ctenar
Spíš by mě zajímalo, jak je na tom Huawei P9. Vzhledem k blízkému představení Kirin 950 by snad mohl být za nedlouho také. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze