Nový Samsung Galaxy Y Duos v ČR už v únoru

Samsung odtajnil dostupnost nejnovějšího přírůstku řady Dual SIM smartphonů – Samsung Galaxy Y Duos. Jedná se o vylepšený model Galaxy Y, který umožňuje díky unikátnímu Dual SIM systému využívat dvě telefonní čísla a současně i datové služby v jednom přístroji. Na české trhu se navíc objeví už v příběhu února.

„Telefony s funkcí Dual SIM byly vždy velmi oblíbené, a proto jsme se rozhodli uvést na trh i první smartphone s touto funkcí a systémem Android. Zákazníkům chceme tímto modelem nabídnout osvědčenou kvalitu a funkce, na které jsou u Samsung smartphonů zvyklí,“ říká Zdeněk Paškevič, produktový manažer divize Telco společnosti Samsung.

Samsung Galaxy Y Duos je především pro mladé a praktické uživatele, kteří chtějí skloubit kariéru se svým aktivním společenským životem, což se povedlo nabídnout také předchůdci Star II Duos. Kovové tělo smartpohnu je 11,98 milimetrů tenké s váhou 109 g. Pohodlné ovládání zajišťuje plně dotykový displej o velikosti 3,14 palce, bezproblémový chod pak systém Android 2.3 Gingerbread a výkonný 832 MHz procesor.

TIP! Přečtěte si více o původním modelu Galaxy Y.

Samsung Galaxy Y Duos nezklame ani svou nabídkou oblíbených aplikací, jako je například ChatON, unikátní komunikační platforma Samsung, která propojuje všechny uživatele mobilních telefonů v jednu obrovskou komunitu. Aplikace Social Hub podporuje odesílání emailů, připojení k sociálním sítím a veškerou vaši komunikaci zobrazí v jediném okně, abyste nic důležitého nezmeškali.

Samsung Galaxy Y Duos bude na českém trhu k dostání v průběhu února 2012 za cenu přibližně 4 000 Kč.

Zdroje: TZ

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze