Nový MacBook proti zbytku světa: tloušťka, displej a USB porty

59

Je tomu teprve pár dní, co Apple představil veřejnosti svůj nový MacBook. Konkurenční společnosti však nespí na vavřínech a hlavně na sociálních sítích se do novinky s jablkem ve znaku tvrdě obouvají.

Nový Apple MacBook

S každým novým Apple produktem přichází několik dní plných dohadování, porovnávání a pošťuchování jak mezi zákazníky, tak i společnostmi samotnými. Jako zatím poslední Apple produkt si studenou sprchu užívá nový MacBook (2015). Na jeho účet se pobavil nejeden výrobce notebooků, jak se můžete sami přesvědčit.

TIP: Nový Apple MacBook: tenčí než Air, s Retinou a bez větráčku

Lenovo

Lenovo se MacBooku posmívá ve srovnání s vlastním modelem Yoga 3 Pro (2014) a tvrdí, že jablečný laptop je o rok pozadu. Yoga navíc disponuje celými USB porty, hybridní konstrukcí, má jemnější displej a navíc je ještě tenčí.

Dell

Jako druhý je na řadě Dell, který se opírá hlavně o svůj nový model XPS 13, který má téměř neexistující rámečky kolem displeje a podle vlastních slov o více než 2 miliony pixelů jemnější displej. Přítomnost klasických USB portů, mini DisplaPortu a SD čtečky navíc ušetří peníze, které u MacBooku musíte dát za příslušenství.

Asus

Jako zatím poslední si pošťouchnutí neodpustil ani Asus. Se svým modelem UX305 je téměř o milimetr tenčím a o polovinu levnějším notebookem. Asusu navíc opět nechybí klasické USB porty, microHDMI port a také čtečka SD karet.

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
ifan
Nevim co porad resite pocet konektoru. Jako vetsi FAIL vidim to ze nebude mit svitici logo.
Michal
Když už se Lenovo pouští do kritiky, alespoň by mohli dát USB-C konektor na správnou stranu...
Anonymní jméno
Tak snáď si niekto konečne všimne, že existujú aj lepšie/výhodnejšie produkty, než tie od Applu.
Anonym
Stejně je pro mě hezčí macbook a na co hdmi když usb typ-C přenáší i obraz, absence dalšího konektoru mě ale mrzí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze