Nový iPad mini dostane snímač otisků prstů

5

Sice se o novém iPadu mini moc nemluví, ale údajně se na novém modelu pracuje a nejnovější informace poukazují na to, že dostane snímač otisků prstů. Se zaměřením iOS 8 na bezpečnost se to zdá být rozumný krok a nejspíše tak budou mít snímač otisků prstů všechny zařízení od Applu.

Na internet se nově dostaly fotografie údajného nového iPadu mini a z nich se dá vyvodit přítomnost snímače otisků prstů. Poprvé Apple použil tento snímač u iPhonu 5s a od té doby ho adoptovalo několik výrobců pro svoje vlastní zařízení. S rozšířenými možnostmi využití tohoto snímače se jeho použití dalo očekávat.

Trojice nových produktů od Applu

Na fotografiích se také ukazuje 5,5" iPhone 6 a iPad Air 2. Kromě těchto střípků informací však nic dalšího nevíme a Apple si zatím střeží svoje želízka v ohni. Na první pohled se nové tablety nedočkaly žádných nových designových prvků a vypadají prakticky stejně jako poslední verze a půjde tak nejspíše především o softwarově vylepšený model, který ještě prohloubí možnosti systému iOS 8 a jeho propojení v Apple ekosystému.

Zdroje: slashgear.com, macrumors.com

Diskuze ke článku
Ricky
Nejaký snímač im nepomôže - žiadne inovácie...
Nevim
co bys chtel na tabletu jeste inovovat. Tablety se dostaly do slepe ulicky.

Tenka placka (zelezna, sklenena, plastova), 4K displej, x megapixelovy fotoaparat, x jadrovy procesor, x GB ram, ctecka pametovek, usb, bezdratove nabijeni, dock

snad jen ten vodotrysk chybi
Ricky
Nic asi uz jen ze to tu hlasaji jak nejaky obrat skoda tem na toto...
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Opäť píšem, že 3D tlačiarne fičia....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze