Nový Google Nexus s Androidem 4.2 možná už za měsíc

4

Internetem se začíná šířit žhavá spekulace, že bychom se už během následujícíh 30 dní mohli dočkat nového modelu oblíbené řady Nexus. Ba co více, ta by se mohla pochlubit novou verzí operačního systému Android s číslovkou 4.2. Google by navíc mohl vybírat z více variant od rozličných výrobců.

Anonymní zdroje tvrdí, že informace o novém Nexusu kolují internetem už nějakou dobu, takže by se dalo předpokládat, že jeden z tajemných přístrojů, o kterém jsme kdysi psali, může být dalším Nexusem. Další Nexus by navíc mohl přinést i novou verzi operačního systému Android 4.2, zatím se ale jedná pouze o čiré spekulace bez jediné oficiální informace, která by to mohla podložit.

TIP: Nezapomeňte na recenzi předchůdce, modelu Galaxy Nexus.

Zleva Nexus One, Nexus S a Galaxy Nexus

Další zajímavou informací je, že by si Google letos mohl vybírat z více výrobců. Spekulace totiž hovoří hned o třech přístrojích, které letos mohou nést označení Nexus – od Samsungu unikl prostřednictvím EXIF dat model GT-i9260, LG by mohlo připravit alternativu k modelu Optimus G a nakonec se nový Nexus předpokládá také z dílen HTC.

Čtěte také: Google možná k výročí Androidu představí více než jeden Nexus

Jedinou jistou informací je, že se letos Nexusu nejspíše opravdu dočkáme. Předchozí Samsung Galaxy Nexus se přecejen objevil na trhu téměř před rokem a Google by tak rozhodně mohl připravovat novinku.

Zdroje: androidauthority.com, androidandme.com

Diskuze ke článku
Honza
Doufám, že nový Android konečně přinese možnost více uživatelských účtů, na tabletech by to bylo fajn..
mara
Já zase doufám že když to budou tři modely,tak aspoň jeden z nich bude mít max 4".Už galaxy nexus je velkej jako prase.A klidně by stačilo 3,8"...
Velda
Neavizoval v minulosti Google, že příští Nexus bude vyrábět více výrobců? :-) Tedy, už se to vlastně děje trochu. Tablet udělal Asus, ale telefon nebude dělat Asus. Navíc ty poslední testy pure Androidu na Xperie S... Možná bude nový Nexus i od HTC, i od Sony, i od Samsungu i od Motoroly. :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze