Nový Galaxy A54 je nejvýhodnější už jen týden, ušetříte a získáte dárek

Nový Galaxy A54 je nejvýhodnější už jen týden, ušetříte a získáte dárek
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nástupce nejpopulárnějšího Samsungu je v prodeji. Nový Galaxy A54 zamířil tento týden na pulty českých obchodů a Mobil Pohotovost má skladem veškeré varianty. Jako jediný prodejce vám na nový Samsung dá slevu 1 000 Kč ve formě výkupního bonusu a taky prodlouženou 3letou záruku zcela zdarma. A navíc můžete získat ještě jeden velmi hodnotný dárek.

Galaxy A54 teď koupíte nejvýhodněji

Zbývá totiž poslední týden, kdy ke Galaxy A54 dostanete jako dárek bezdrátová sluchátka Galaxy Buds2 v hodnotě tří tisíc korun. Stačí telefon zakoupit do 31. března a následně ho zaregistrovat v aplikaci Samsung Members. Nejvýhodněji novinku pořídíte právě u Mobil Pohotovosti. Kromě již zmíněného bonusu 1 000 Kč a prodloužené 3leté záruky máte ještě možnost díky speciální službě koupit  Galaxy A54  jen za 178 Kč měsíčně, stačí dát na výkup jakékoli starší zařízení (telefon, tablet, chytré hodinky nebo herní konzoli).

Galaxy A54

Galaxy A54 sází na osvědčený recept svých předchůdců, a tak opět přichází s velmi zajímavými parametry pro ideální model střední třídy. Novinka nabízí ještě lepší 120Hz AMOLED displej s vyšší svítivostí až 1 000 nitů, až o 20 % vyšší výkon, delší výdrž na baterii, vyšší 8GB RAM i v základní verzi, podporu Wi-Fi 6 a poprvé také eSIM. Výrazně lepší je ale především 50Mpx fotoaparát s vylepšenou optickou stabilizací obrazu a větším fotočipem s většími pixely pro ještě kvalitnější fotografie a videa, zejména v noci.

Podobu hledejte u vlajkovek

Na první pohled je Galaxy A54 po designové stránce velmi podobný nové vlajkové řadě Galaxy S23, tedy těm nejlepším telefonům v nabídce Samsungu. Ty jsou v prodeji teprve od února, nyní ale všechny modely – včetně vrcholného  Galaxy S23 Ultra  – můžete pořídit o 3 000 Kč levněji, opět stačí jen prodat jakékoli starší zařízení. Galaxy S23 vás tak vyjde už na 20 490 Kč (běžně 23 490 Kč), anebo na 226 Kč měsíčně. Podrobnosti naleznete na mp.cz/galaxys23.

Galaxy A54