Nový firmware pro Nokie C7, N8 a C6-01 je venku (aktualizováno)

8

Nový firmware, pod označením 1.1 (13.016) se v těchto dnech začíná objevovat majitelům Nokie C7 prostřednictvím technologie OTA. Aktualizace přináší zlepšení výkonu a aktualizaci webového prohlížeče a jiných aplikací. Nový firmware by měl začátkem příštího týdne dorazit také k majitelům modelů N8 a C6-01.

Jako velmi překvapivá zpráva se jeví skutečnost, že z čista jasna dostala Nokia C7 aktualizaci, která sice přináší pouze drobné změny ale přesto jsou přínosem. Na firmware PR 1.1 (13.016) čekají dlouhou dobu i uživatelé Nokie N8. Jak to vypadá C7 dostala přednost. Co nám tato aktualizace přináší? Tak především zlepšení reakcí a celkového výkonu samotného zařízení a pak také aktualizaci aplikací jako je webový prohlížeč, Quickoffice nebo Adobe Reader LE. Další změny zahrnují například horizontální vytáčení nebo plynulejší kinetické skrolování.

  • Internetový prohlížeč povýšil z verze 7.2.7.3 na 7.2.8.10
  • Kancelářský balík povýšil z verze 6.2.651 na 6.4.166
  • Prohlížeč elektronických dokumentů Adobe Reader LE povýšil z verze 2.5.560 to 2.5.653

Nokia C7
TIP: Přečtěte si recenzi Nokie C7

Přístup k aktualizaci se nachází v hlavním menu, v nabídce nastavení pod položkou správa telefonu -> aktualizace přístroje. Čili nikoliv skrze počítač, ale přímo v samotném telefonu. Samotný balíček je o velikosti necelých 7 MB. Doporučuji tak vlastnit neomezený datový paušál nebo stahovat přes Wi-Fi. Zatímco Nokia C7 již nový firmware má k dispozici, modely N8 a C6-01 by se podle vyjádření Nokie na webu Nokia Conversations měly dočkat začátkem příštího týdne.

TIP: Nenechte si ujít také přehled aktualizací pro Nokii N8

Zdroje: allaboutsymbian.com

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
zajisté máte nějakou zahraniční verzi, mé C7 - N.B. - určené pro CZ prodávané sítí Vodafone včera nic nehlásil. Včera to hlásil i server www.nokialino.it, ale jak bylo vidět z foto - bylo to projinou jazykovou sadu. Uvidíme dnes.
Michal Kostka
Michal Kostka
Dobrý den,
zahraniční verzi nemáme, na internetu se již objevily první ohlasy uživatelů, kteří jsou majiteli Nokie C7 z oficiální české distribuce pro ČR. Aktualizace pro brandované telefony bývají zpravidla uvedeny s menší prodlevou.
Přeji hezký den.
Ado
A co takto Nokia C6-00 ...?
Jakub
Pro tu uz jeden novy FW byl.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze