Nové Úkoly pro Android a iOS zpřístupní vaše úkoly napříč službami od Googlu

3
Nové Úkoly pro Android a iOS zpřístupní vaše úkoly napříč službami od Googlu
  • Google zpřístupnil samostatnou aplikaci Tasks (Úkoly) pro Android i iOS, která zpřístupní úkoly napříč službami od Googlu
  • Nová aplikace přišla současně s přeměnou webového prostředí Gmail
  • Samotná aplikace není ničím přelomová, avšak elegantně sjednocuje úkoly napříč službami od Googlu

Google během dnešního dne uvolnil nové prostředí pro webovou verzi Gmailu, kterou si již někteří uživatelé mohou uživatelé aktivovat v nastavení. Pokud patříte mezi ty, kterým se aktivace podařila, určitě jste si všimli sjednocení dříve samostatné služby Tasks (česky Úkolů) s webovou verzí Gmailu. Aby Google zpřístupnil zážitek z úkolů mezi všemi službami a primární platformou Android, nabízí ke stažení speciální aplikaci Google Tasks. Kromě androidistů mohou aplikaci ihned stahovat i uživatelé iOS, což potěší.

Úkoly Google

V této aplikaci pro Android se budou postupně shromažďovat všechny úkoly, které vytvoříte ve webovém prostředí Gmailu, poznámky z Google Keep s nastaveným upozorněním a samozřejmě také z kalendáře. Některá propojení ještě nefungují zcela ideálně, lze to však přisuzovat opravdu rané verzi aplikace.

Úkoly Google

Úkoly lze samozřejmě zakládat i skrze samotnou aplikaci, nefunguje jen jako zobrazovač. K úkolům si snadno přidáte i krátkou poznámku, případně dílčí úkony, které je nutné před splněním vykonat.

Stáhnout Úkoly Google

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: theverge.com, androidauthority.com

Diskuze ke článku
Zdeněk
Propojení s kalendářem mi nefunguje vůbec. V tomto stavu nepoužitelné
Radek Vlasák
Radek Vlasák
Už mě to ani od Googlu nepřekvapuje, další nedodělaná prázdná aplikace co skoro nic neumí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze