Nové příslušenství Sony Ericsson: hudba základem

1

Kromě mobilních telefonů včera švédsko-japonský výrobce představil nové hudební příslušenství, a to reproduktory MPS-100, MBS-200, MBS-400 a sluchátka BH-IS800, HPM-88 a HPM-66. Objevilo se také ochranné pouzdro Phone Case IPC-40.

Nová hudební příslušenství Sony Ericsson budou uvedena na vybrané trhy v průběhu čtvrtého čtvrtletí tohoto roku. Cena prozatím nebyla zveřejněna.

Sony Ericsson MPS-100

Kapesní reproduktory Sony Ericsson MPS-100

Nové, cenově dostupné kapesní reproduktory Sony Ericsson MPS-100 stavějí na úspěchu prvních a nejprodávanějších kapesních reproduktorů MPS-60. Přes malé rozměry nabízejí vysoký výkon.



Kapesní reproduktory Sony Ericsson MPS-100 - oficiální fotografie

Bezdrátové reproduktory Sony Ericsson MBS-200 a MBS-400

Pro uživatele, kteří rádi poslouchají hudbu na jakémkoliv místě, je určen kompaktní bezdrátový reproduktor MBS-200. Ten umožňuje přehrávat hudbu prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth. Reproduktor je vhodný pro všechny, kteří chtějí pohodlně poslouchat hudbu v dobré zvukové kvalitě a podělit se o ni se svými blízkými. Pokud při poslechu hudby zrovna někdo zavolá, přehrávání se samozřejmě pozastaví. Stejný design nabízí i bezdrátové reproduktory MBS-400, umožňující poslech hudby ve vysoké stereo kvalitě.


Bezdrátové reproduktory Sony Ericsson MBS-200 - oficiální fotografie


Bezdrátové reproduktory Sony Ericsson MBS-400 - oficiální fotografie

Bezdrátová sluchátka Sony Ericsson BH-IS800

Bezdrátový poslech hudby nikdy nevypadal lépe – nový stereo headset Sony Ericsson HBH-IS800 se skládá z úhledných sluchátek a krátkého kabelu s mikrofonem, díky kterému je možné vyřizovat hovory. Jedná se o nejmenší headset svého druhu, diskrétní, a přitom výkonný.


Bezdrátová sluchátka Sony Ericsson BH-IS800 - oficiální fotografie

Sony Ericsson HPM-88: sluchátka s redukcí hluchu

Sluchátka Sony Ericsson HPM-88 jsou určena pro uživatele, kteří chtějí naplno poslouchat hudbu bez jakéhokoliv okolního hluku. Sluchátka využívají technologii vyvinutou firmou Sony a umožňují redukci okolního hluku až o 75 procent. Sony Ericsson HPM-88 jsou první sluchátka na trhu s funkcí redukce okolního hluku napájená z telefonu. V kombinaci s Walkman mobilem Sony Ericsson tak může každý poslouchat hudbu přesně tak, jak má opravdu znít.


Sluchátka Sony Ericsson HPM-88 - oficiální fotografie

Sportovní headset Sony Ericsson HPM-66

Stereo sluchátka Sony Ericsson HPM-66 pro aktivní život jsou vybavena úchytem za ucho, takže velmi dobře drží. Přitom jsou pohodlné a jejich použití je velmi snadné.


Sportovní headset Sony Ericsson HPM-66 - oficiální fotografie

Ochranné pouzdro Sony Ericsson IPC-40

Nové ochranné stylové pouzdro Sony Ericsson IPC-40, nabízené ve dvou barevných provedeních, je určeno zejména pro Walkman mobily Sony Ericsson.


Ochranné pouzdro Sony Ericsson IPC-40 - oficiální fotografie

TIP: Technické specifikace všech sedmi nových příslušenství naleznete v oficiální tiskové zprávě.

Diskuze ke článku
Kitovec
Ta sluchátka HPM-88 byla asi vyvíjena s ušními lékaři, protože redukují hluch! Tak to je fakt super! :D:D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze