Nové příslušenství pro Samsung Galaxy S4 Zoom: známe ceny

4

Jihokorejský Samsung hodlá náležitě podpořit svůj nejnovější fotomodel Galaxy S4 Zoom. Základem je tedy příslušenství, které se již v následujících týdnech dostane do prodeje i v České republice. Půjde například o flipové kryty, nabíjecí sadu s baterií či krycí fólie na displej.

Majitelé Samsung Galaxy S4 Zoom si budou moci ke konci srpna zakoupit nové příslušenství. V nabídce naleznou například flipový kryt, který byl navržen speciálně pro Samsung Galaxy S4 Zoom. Kryt se skládá z gumového rámečku, který chrání okraje zařízení při pádu, výklopného pouzdra na displej a krytky objektivu. Tento kryt byl navržen s ohledem na aktivní život uživatelů, kteří chtějí nejen stylový doplněk, ale také účinnou ochranu přístroje. Doporučená maloobchodní cena flipového pouzdra je 799 Kč.

Nepřehlédněte: Samsung Galaxy S4 Zoom v našich rukách: první dojmy a videopohled

Samsung Galaxy S4 Zoom: příslušenství - flipové pouzdro

Z dalšího příslušenství mohou využít samostatnou krycí folii na displej o velikosti 4,3 palce nebo nabíjecí sadu s baterií. Ta obsahuje náhradní baterii a dobíjecí dok, který slouží také jako pouzdro pro snadné a bezpečné uchovávání baterie v době, kdy není sada používána. Majitelé Samsung GALAXY S4 zoom se tak nemusí strachovat, že se jim zařízení v terénu vybije a mohou plně využívat všechny jeho funkce po dlouhou dobu. Doporučená maloobchodní cena folie je 249 Kč a nabíjecí sady s baterií 999 Kč.

Technické parametry Samsung Galaxy S4 Zoom

Kompletní specifikace
Konstrukce125,5 × 63,5 × 15,4 mm, 208 g, konstrukce: ?, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 4,3" (960 × 540 px)
Fotoaparát16 Mpx (4 608 × 3 456), xenonový blesk, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 4212, CPU: 2×1,5 GHz, GPU: ARM Mali-400 MP
PaměťRAM: 1,5 GB, vnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.2
Akumulátor2 330 mAh, bezdrátové nabíjení: ?, doba nabíjení: 2:45 hodin
Dostupnostčervenec 2013, 12 000 Kč

Zdroj: TZ Samsung

Diskuze ke článku
Lubomír Sopůšek
Lubomír Sopůšek
No ty vo*e... Poutko přivazovat k objektivu, to si dělají p*del?!
vasek
Potrebuji to pouzdro.super .....
Klada
Zdravím,super mašina a ze je o něco větší to by mi vůbec nevadio jdu. po praktycnosti...ale jen mn zarazí sama krytika o neznalku alias IPod, Nokia atd.z me strany super masinka ale jen jsi nejsem jist v jedné věci a to ohledně GPS přijímači v S4 Zoom jeslí tak aplikace pracuje bez podpory internetu což bych dost využil v zahraničí? Předem děkuji za odpověď

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze