Nová Apple AirPods Pro jsou tu. Nabídnou lepší výdrž i ANC

Nová Apple AirPods Pro jsou tu. Nabídnou lepší výdrž i ANC
Fotografie: Apple
  • Novinka je vybavena novým čipem H2
  • Potěší delší výdrž na nabití
  • Cena bude v přepočtu činit 7 500 Kč

Kromě nových Apple Watch Series 8 a Watch Ultra představil Apple také druhou generaci sluchátek Apple AirPods Pro. První generace si už náhradu zasloužila, představena byla totiž již v roce 2019. Sluchátka jsou vybavena novým čipem H2, který má posunout zážitek z poslechu zase o trochu dále. Co si pod tím však představit?

Kromě vylepšení kvality zvuku, na jehož zhodnocení si však budeme muset počkat, Apple zapracoval také na ANC, nově se přizpůsobuje na základě okolních podmínek, protože ne každý ruch zní stejně. Těšit se prý můžeme až na 2× výkonnější ANC. Sluchátka se ovládají tlakovými senzory, které jsou nově citlivé i na dotek. Díky tomu můžete skrze plošky regulovat hlasitost, což jednoznačně chválíme.

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro si polepšila i co se výdrže týká. Nově se můžete těšit na 6 hodin poslechu, pouzdro přidá dalších 24 hodin. Mimochodem, pouzdro je nově vybaveno reproduktorem, který vás v případě hledání sluchátek upozorní na svoji pozici hlasitěji. Sluchátka jsou opatřena čipem U1, díky kterému lze vyhledat každé sluchátko zvlášť. Novinkou pouzdra je také očko, kterým můžete provléci poutko. Pouzdro lze dobíjet buď bezdrátovými nabíječkami s podporou standardu Qi, nebo také nabíječkou pro Apple Watch.

Drobnost na závěr? Nově se budou gumové náušníky dodávat i ve velikosti XS pro opravdu malé uši. Cena činí 7 290 Kč. Předobjednat je budete moci už 9. září, přičemž začátek prodeje je v plánu na 23. září.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze