Nové aplikace YouTube pro iPhone a iPod v AppStore

1

Oficiální blog YouTube včera oznámil příchod nové verze oblíbené multimediální aplikace pro operační systém iOS, konkrétně pro iPhone a iPod Touch. Jako v případě Androidu přináší YouTube aplikace nové funkce a možnosti, stejně jako spoustu nových videí ke shlédnutí.

Na aplikaci prý pracovali samotní vývojáři týmu YouTube, aby přinesli uživatelům co nejlepší mobilní zážitek. Mezi novinky této verze patří například nová informační lišta, která se otevře švihnutím prstu doprava. Tím se uživateli otevře přístup k jeho profilu a možnost rychle spustit jakýkoliv osobní odběr.

Screenshoty z nové verze aplikace YouTube

Aplikace nyní nabízí více možností, jak sdílet oblíbené video se svými přáteli. To lze nyní učinit skrze Facebook, Google+, Twitter, email či textovou zprávu. YouTube také tvrdí, se se připravuje i speciální optimalizovaná verze pro iPad, která bude k dispozici v nadcházejících měsících. Ke stažení se nyní aplikace objevuje proto, že Apple nativní přehrávač YouTube ze systému iOS 6 odstranil a aplikace tak nyní bude dostupná externě ke stažení.

Nový YouTube můžete stahovat již nyní z AppStore. Aplikace váží 7,5 MB a je dostupná pro operační systém iOS 4.3 a vyšší.

Zdroje: slashgear.com