Nová sluchátka Beoplay H4: čistý design i zvuk

Nová sluchátka Beoplay H4: čistý design i zvuk
  • Inovovaný model přináší moderní design i nové pokročilé funkce, jako je například Voice Assistant
  • Použité prémiové materiály a jejich zpracování zajišťují pohodlné nošení a robustnost
  • Výrobce uvádí výdrž baterie až 19 hodin

Beoplay H4 se mohou pochlubit řadou vylepšení, která si vyžádali sami zákazníci Bang & Olufsen:

  • Voice Assistant – funkce, která zjednoduší každodenní život. Hlasové ovládání lze použít například pro přepnutí na další skladbu, zjištění lokálních zpráv nebo informací o počasí.
  • Inovovaný design, prémiové materiály a méně exponovaný textilní kabel.
  • Mikrofon navíc, který je umístěn v optimální vzdálenosti a úhlu pro co nejlepší kvalitu hlasového přenosu.
  • aptX Low Latency pro lepší synchronizaci zvuku během přehrávání videí.
  • Inovované ovládání na pravé mušli, na které se nyní nachází dedikované tlačítko pro funkci Voice Assistant a posuvné tlačítko pro zapnutí/vypnutí sluchátek.
  • Rafinovaný hliníkový kruh na každé mušli, který zvýrazňuje použité prémiové materiály.
Beoplay H4

Jemná jehněčí kůže zajišťuje pohodlí

Náušníky a můstek sluchátek jsou potaženy jemnou jehněčí kůží. Paměťová pěna náušníkům zajišťuje dokonalé obejmutí ušního boltce pro co největší pohodlí a zároveň vytváří pasivní izolaci před okolním hlukem. Disky na mušlích jsou vyrobeny z hliníku, který je lisován, leštěn a eloxován. Logo společnosti Bang & Olufsen je pak na tyto disky vygravírováno laserem v odpovídajícím barevném odstínu. Kabel spojující obě mušle je chráněn pletenou textilií a je částečně k vidění mezi posuvníky a můstkem sluchátek, aby podpořil jedinečný designový celek. Posuvníky mušlí jsou vyrobeny z kartáčované nerezové oceli s PVD povlakem, což umocňuje elegantnost a robustnost sluchátek.

Beoplay H4

Jednoduché ovládání

Sluchátka Beoplay H4 přináší jednoduché a intuitivní ovládací prvky v podobě tří tlačítek. Jednoduché stisknutí prostředního tlačítka přijímá/ukončuje hovor a spouští/pozastavuje přehrávání hudby. Horní a spodní tlačítka slouží pro ovládání hlasitosti sluchátek a pro přepínání skladeb. Jejich společným stisknutím pak lze spárovat sluchátka se zařízením skrze Bluetooth.

Cena a dostupnost

Beoplay H4 budou dostupná ve dvou barevných provedeních (LimeStone a MatteBlack) za cenu 7 800 Kč. Dostupná budou v prodejnách Bang & Olufsen a u vybraných prodejců.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze