Nová PředplaDENka od O2 přinese neomezené volání do všech sítí

5

Operátor O2 startuje novou nabídku pro zákazníky předplacených služeb. Díky ní už nebudou muset počítat provolané minuty ani řešit, do jaké sítě volají. Zákazníci díky nové nabídce zaplatí pouze za dny, kdy ze svého telefonu uskuteční odchozí volání, pošlou SMS nebo se připojí k internetu.

O2 v rámci nové nabídky představuje dva tarify – Den volání a Den volání + SMS. Princip fungování je jednoduchý. Den volání přinese zákazníkům za denní poplatek 20 Kč neomezené volání do všech sítí, cena každé SMS je pak 2 Kč. Součástí nabídky je i tzv. Internet pro zprávy a chat s rychlostí připojení 32 kb/s vhodný pro internetové messengery. Tarif Den volání + SMS za cenu 25 Kč navíc zahrnuje také neomezené SMS. K oběma tarifům lze přikoupit 30denní datový balíček ve výši 500 MB za 150 Kč.

TIP: Vodafone nově nabízí předplacené karty s neomezeným voláním v síti

O2

„Ze statistik z naší sítě vyplývá, že zákazníci předplacených karet volají průměrně šest dnů v měsíci a hlídají si délku a počet hovorů. Těmto zákazníkům umožní naše nová nabídka volat bez starostí, do jaké sítě jejich hovor směřuje a jak dlouho trvá,“ popisuje Silvia Cieslarová, ředitelka pro mobilní segment v O2, a dodává: „Rozhovory se zákazníky, které probíhaly v rámci výzkumu, nám ukázaly, že zákazníci u nové nabídky ocení především odstranění nejčastějších bariér – počítání provolaných minut a obavu z volání do ostatních sítí. Jako výhodu naopak vnímají to, že s novou nabídkou mohou volat od rána do noci neomezeně do všech sítí a neutratí více než 20 korun za den. Oceňují také to, že nabídka zachovává hlavní výhody předplacené služby – kontrolu výdajů, platbu pouze při aktivním využívání telefonu, anonymitu a bezúvazkový princip.

Den volání Den volání + SMS
Cena za den 20 Kč 25 Kč
Volání do všech sítí neomezeně neomezeně
SMS 2 Kč/kus neomezeně
Základní internet 32 kb/s neomezeně neomezeně
Volitelný balíček 500 MB 150 Kč měsíčně 150 Kč měsíčně

Den volání si zákazník kdykoliv aktivuje odchozím hovorem nebo připojením k internetu, v případě tarifu Den volání + SMS také odchozí SMS zprávou. Den volání pak platí vždy do půlnoci téhož dne, tedy ne celých 24 hodin. Příchozí hovor, připojení v rámci balíčku mobilního internetu 500 MB ani připojení k Wi-Fi Den neaktivuje. Nabídka O2 PředplaDENka platí pouze pro volání v rámci ČR.

Novou nabídku budou během následujících dnů moci vyzkoušet všichni stávající zákazníci předplacených karet O2, stačí projevit zájem na bezplatné lince O2 nebo na některé z prodejen. V případě, že jim nebude nový tarif vyhovovat, mohou se vrátit na svůj původní. Noví zákazníci se dočkají v září, kdy PředplaDENka s tarifem Den Volání bude k dostání na obvyklých prodejních místech předplacených karet – v O2 prodejnách, obchodních řetězcích, trafikách či webu.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Standa
A tohle vypadá docela obstojně. Že by u O2 někdo přemýšlel a dostal rozum?
Lukáš
Proboha co je zase tohle? to operátoři mezi sebou soutěží o to, kdo přijde s debilnější nabídkou? O2 u mě skončilo, díky jejim fašistickým praktikám. Tímto to nevyžehlí, ba naopak. Asi pěkně zaplakali, když jim po tom jejich průseru s vypínáním internetu odešlo nemálo uživatelů. O2 je ze svaté trojice ten největší podrazák, ba naopak takový Vodafone se spravil a podobnou podpásovku už by si nelajznul.
XYZ
O2 po tom co predvadi posledni mesice ani nahodou!
jirka
víte jak mít klid od operátora? předplacená karta a vypnutá data, mám klid a jsem v pohodě, sice lítám od wifi k wifi, ale to je v ČR bohužel zatím nutnost

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze