Nová Nokia 6555: elegantní 3G véčko za příznivou cenu

Nokia právě představila nový telefon s označením 6555. Jedná se o elegantní véčko s cenou v přepočtu 5-6 tisíc Kč. Novinka zaujme stylovým vzhledem, kterému dominuje vnější displej s možností zobrazit efektní analogové hodiny.

Nokia právě představila nový telefon s označením 6555. Jedná se o elegantní véčko s cenou v přepočtu 5-6 tisíc Kč. Novinka zaujme stylovým vzhledem, kterému dominuje vnější displej s možností zobrazit efektní analogové hodiny. Pokud telefon otevřeme, linie přední strany se spojí s těmi na zádech telefonu a vytvoří elegantní jednolitou plochu.

TIP: přečtěte si podrobné preview s technickými informacemi

Ve výbavě telefonu nalezneme 2 Mpx fotoaparát, slot pro paměťové karty microSD a vnitřní QVGA displej se zobrazením 16 milionů barev. Nová Nokia 6555 bude čtyřpásmovým GSM telefonem (850 / 900 / 1800 / 1900 MHz), bude tedy fungovat i u nás. K tomu přidává podporu sítí 3.generace WCDMA, avšak s prozatím neupřesněnou frekvencí. Z fotografií lze dále vypozorovat microUSB port pro připojení kabelu. Chybět nebude ani Bluetooth a EDGE.

Zatím si proto nejsme jisti, zda-li se jedná o model určený přímo pro evropský trh, tisková zpráva je značně skoupá na podrobnosti. Až se objeví další informace a fotografie, budeme vás informovat.

Aktualizováno

Nokia 6555 je skutečně určena pro evropský trh. Kompletní technické informace a popis novinky naleznete v tradičním preview, které pro vás právě připravujeme.

TIP: přečtěte si podrobné preview s technickými informacemi

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze