Nová a špičkově vybavená Moto X (2016) na první fotografii

6

Původem americká Motorola již patří do rodiny Lenova, avšak modely řady Moto nezaniknou. Důkazem může být chystaný model Moto X (2016), který by se svou výbavou mohl měřit s těmi vůbec nejlepšími.

Aktualizováno 9. 5. 2016

Před necelými dvěma týdny jsme se dozvěděli o předpokládané výbavě chystané Moto X (2016). Dnes se můžeme podívat na uniklý render. Novinka vypadá velmi stylově, především ve stříbrné barvě. Na zadní straně si můžeme všimnout poměrně výrazně zpracovaného fotoaparátu. Na čelní straně je pak vidět čtečka otisků prstů pod displejem.

Moto X (2016)

Původní informace z 27. 4. 2016

Moto

Výrobky původní Motoroly se díky novému majiteli, čínskému Lenovu, opět dostali na český trh. Je tudíž pravděpodobnost, že se dočkáme i budoucích modelů. O modelu Moto X (2016) neslyšíme poprvé. Již dříve jsme se mohli podívat na údajné první fotografie. Až dnes se však začaly objevovat informace o předpokládané výbavě, která by měla snést ta nejpřísnější měřítka. Nasazen totiž bude procesor Qualcomm Snapdragon 820 společně se 4GB operační pamětí. Předprodukční vzorek, který byl zachycen v benchmarku, běžel na operačním systému Android 6.0.1 Marshmallow.

TIP! Chystaná Moto G4 Plus uniká na prvním renderu (3× aktualizováno)

Moto X (2016)

K představení by mohlo dojít poměrně brzy, a to již 9. června. Na tento den již Lenovo potvrdilo svou tiskovou konferencí, na které se očekává představení nových modelů.

Zdroje: mobipicker.com, gsmarena.com, plus.google.com

Diskuze ke článku
PDD
No jsem zvedavej co z toho vznikne..
QNX
Designed by upratovačka.
satai
Zajimaly by mne minimalne dve veci
- co kov znamena pro budoucnost MotoMakeru
- zda ty kontakty na zadech prinesou neco skutecne zajimaveho
gjgfdj
nezbyva doufat, ze lenovo neudela z motoroly stejnej paskvil jako z thinkpadu. nekolik notebooku a jeden mobil, tuhle znacku uz nechci, skoda ze motorolu nekoupil nekdo jiny

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze