Motorola Moto X 3. generace se pomalu odhaluje

3

Motorola Moto X 3. generace se pomalu odhaluje, a to nejenom po funkční stránce, ale také po té designové. Přepracovaná by měla být především zadní strana zařízení, uvnitř pak nalezneme prakticky to nejlepší. Představení se pravděpodobně dočkáme již 28. července, tento den totiž připadá konference společnosti Motorola.

Oficiální představení Motoroly Moto X 3. generace se už pomalu blíží, není tedy divu, že na internet začínají unikat snímky a předpokládané specifikace. Co se týče přední strany, novinka by se neměla nijak zásadně lišit od své předchůdkyně, opětovně se tedy shledáme s dvojicí reproduktorů ukrytých v tenkých linkách pod a nad displejem. Potěší také přetrvávající velmi tenké rámečky okolo displeje. Změny dozná především zadní strana, která nabídne texturu se vzorem karbonového vlákna a modul fotoaparátu bude nově zakomponován do kovového pruhu a umístěném vertikálně.

Motorola Moto X 3. generace

Novinka by měla nabídnout 5,2palcový QuadHD AMOLED displej, potěší také procesor Snapdragon 808 (nebo 810). Procesoru budou sekundovat 4 GB paměti RAM, interní paměť bude moci být 32 a nebo 64 GB. O kvalitní fotografie by se měl postarat 16Mpx fotoaparát s přisvětlovací duální LED diodou, kamera pro selfie pak nabídne dostatečné rozlišení 5 Mpx. Novinka by měla na trh dorazit s předinstalovaným operačním systémem Android 5.1.1, baterie by měla nabídnout lehce nadprůměrnou kapacitu 3 280 mAh.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Vragysek
Noooooo,tahle Motorola vypadá VELMI DOBŘE a rozjodně zajímavý kousek přinejmenším
jd
Co čeština?
Leoš
Honzo, až ji budeš případně testovat/rozebírat, zkusme zjistit ty české LTE sítě a češtinu. Díky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze