Nová hra Sleepy Jack dostupná pro Sony Ericsson Xperia Play

Sony Ericsson ve spolupráci s vývojovým herním studiem SilverTree Media představuje nový arkádový titul Sleepy Jack, exkluzivně dostupný pro herní smartphone Xperia Play.

Tip: přečtěte si také článek - Lara Croft: strážce světla brzy pro Sony Ericssonu Xperia Play

Tato originálně zpracovaná arkádová hra zavede hráče na dobrodružnou cestu, na které provedou hlavního aktéra titulu Sleepy Jack jeho vlastní sny. Každou noc se Sleepy Jack ponoří do snů a jeho představivost ho zavede na řadu míst plných nejrůznějších dobrodružství. Hra Sleepy Jack byla poprvé pro platformu Android uvedena na světové výstavě herních titulů E3. V srpnu byla hra představena také v Beta verzi na veletrhu Gamescom v Kolíně nad Rýnem, kde díky kvalitní grafice, zajímavé charakteristice i téměř návykovému náboji hry zaujala poměrně velký počet návštěvníků.

Sony Ericsson Xperia Play - oficiální fotografie

Čtěte také - Recenze Sony Ericsson Xperia PLAY: recenze herního krále

Tim Harrison, ředitel marketingových strategií a obsahu telefonů Sony Ericsson, uvedl: "SilverTree Media doposud vydala několik velmi inovativních titulů pro operační systém Android, nejprve Cordy a nyní zajímavou arkádu Sleepy Jack. Tento nejnovější přírůstek do stávajícího portfolia her pro Xperia Play je bezpochyby kombinací poutavého průběhu a jedinečné grafiky, která má potenciál stát se oblíbeným titulem mezi hráči nejrůznějších kategorií her."

Sleepy Jack - oficiální herní trailer

Nate Smith, ředitel společnosti SilverTree Media, uvedl: "Pracovali jsme velmi intenzivně na novém nástupci hry Cord a nemůžeme se dočkat, až si fanoušci her tento titul vyzkouší. Věříme, že si ji hráči budou hrát s takovou radostí, s jakou jsme ji přizpůsobovali pro Xperia Play." Smartphone Xperia Play podle vyjádření výrobce dokazuje, že je ideální platformou pro vývojáře herních titulů. Podle dostupných výsledků 80 % majitelů telefonu hraje hry minimálně jednou denně (což je osmkrát více než u ostatních předních chytrých telefonů). 75 % představuje prémiový placený obsah, přičemž maximální průměr u ostatních mobilních telefonů činí pouhých 25 %. Hra Sleepy Jack bude dostupná již tento týden exkluzivně na Xperii Play po dobu jednoho měsíce.

Herní test - Xperia Play jako herní konzole: vyzkoušeli jsme emulace GBA a PS1

Nejnovější aktualizace herního obsahu pro Xperii Play sledujte na Twitteru: @XperiaGames

Technické parametry Sony Ericsson Xperia PLAY

Kompletní specifikace
Konstrukce119 × 62 × 16 mm, 175 g, konstrukce: vysouvací, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 4" (480 × 854 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 800 × 480 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S2 MSM8255, CPU: 1×1 GHz, GPU: Adreno 205
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 400 MB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systémAndroid 2.3
Akumulátor1 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostduben 2011,

Zdroje: TZ Sony Ericsson

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze