Lara Croft: strážce světla brzy pro Sony Ericssonu Xperia Play

Pro Sony Ericsson Xperia Play, jediný čistě herní smartphone na trhu, bude brzy dostupná známá hra Lara Croft: strážce světla od studia Square Enix.

Sony Ericsson Xperia Play - oficiální fotografie

Čtěte také - Recenze Sony Ericsson Xperia PLAY: recenze herního krále

Sony Ericsson již pro svůj herní telefon Xperia Play dokázal vyjednat již spoustu partnerů z řad vývojových studií, a tak se nyní může pochlubit, že je pro ni dostupno již přes 150 speciálně optimalizovaných herních titulů. Tuto velkou řadu již brzy rozšíří také známá konzolová hra od vývojářů ze studia Square Enix s názvem Lara Croft: strážce světla. Hra by měla být dostupná v průběhu měsíce listopadu a měla by být první vlaštovkou ve spolupráci mezi studiem Square Enix a Sony Ericssonem.

Lara Croft: strážce světla brzy pro Sony Ericssonu Xperia Play

"S jedinečným ovládáním a kvalitní grafikou zdokonaluje Xperia Play herní zážitek a svými možnostmi bezesporu přispívá k lepšímu využití herního obsahu u chytrých telefonů," řekl Ben Cusack, vedoucí Mobile pro Square Enix v Evropě. "Prozatím je představení těchto her pouhým začátkem naší spolupráce. Jsme však velmi potěšeni, že nyní můžeme předvést potenciál našich her novou, inovativní cestou, prostřednictvím chytrých telefonů a to v takové míře, kterou si tvůrci těchto her představovali." "Velice intenzivně pokračujeme ve vývoji her pro smartphone Xperia Play. Tím, že některé ze světově nejpopulárnějších konzolových her dostáváme ​​na smartphone Xperia Play, přinášíme uživatelům bezkonkurenční herní zážitek,"řekl Tim Harrison, ředitel obsahu a marketingové strategie pro Sony Ericsson.

Herní test - Xperia Play jako herní konzole: vyzkoušeli jsme emulace GBA a PS1

A ještě pár rekapitulačních dat k samotné Xperii Play. Sony Ericsson Xperia Play je k dispozici zákazníkům na všech trzích po celém světě, kde Sony Ericsson působí. Smartphone nedávno vešel do prodeje i ve Spojených státech u operátora AT&T a 14. září, společnost oznámila, že Xperia Play zahájí prodej také v Japonsku u tamní operátorské jedničky NTT DoCoMo. Stát by se tak mělo v říjnu 2011.

Technické parametry Sony Ericsson Xperia PLAY

Kompletní specifikace
Konstrukce119 × 62 × 16 mm, 175 g, konstrukce: vysouvací, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 4" (480 × 854 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 800 × 480 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S2 MSM8255, CPU: 1×1 GHz, GPU: Adreno 205
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 400 MB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systémAndroid 2.3
Akumulátor1 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostduben 2011,

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze