Kultovní Battlefield: Bad Company 2 nově pro Xperii Play

4

Sony Ericsson představil ve spolupráci s EA Mobile jednu z nejoblíbenějších válečných akčních her současnosti: Battlefield: Bad Company 2, která bude exkluzivně dostupná na prvním čistě herním chytrém telefonu. Řeč je samozřejmě o nabušené Xperii Play.

Tip: přečtěte si také článek - Další hry pro Sony Ericsson Xperia PLAY: bude i Minecraft

Díky jedinečné grafice a speciálnímu ovládání nabízí Sony Ericsson Xperia Play reálné zobrazení a rychlou hru vůbec poprvé s operačním systémem Android. Tento potenciál plně využívající kultovní válečná řežba Battlefield: Bad Company 2 bude od dnešního dne dostupná ke stažení právě pro telefony Xperia Play ve všech zemích mimo USA.

Sony Ericsson Xperia Play - oficiální fotografie

Recenze - Recenze Sony Ericsson Xperia PLAY: recenze herního krále

„Vzhledem k tomu, že se dostupnost Xperia Play stále rozšiřuje do více zemí, je nutné, aby portfolio her bylo rozmanitější. Těší nás proto, že právě hra Battlefield: Bad Company 2 může být zařazena do oficiálního výběru herních titulů tohoto modelu,“ uvedl Dominic Neil – Dwyer, ředitel rozvoje trhu, Sony Ericsson. „Naším cílem je se co nejvíce přiblížit našim zákazníkům a poskytnout jim co nejlepší herní zážitek na chytrém telefonu. Battlefield: Bad Company 2 je nejnovějším titulem společnosti EA a současně také jedním z nejoblíbenějších herních frančíz vůbec. Vzhledem k tomu, že prostoru pro aktualizaci nabídky je stále dostatek, mohou se naši zákazníci bezpochyby těšit na další rozšíření herní nabídky na Xperii Play!"

Oficiální video

Battlefield: Bad Company 2 přinese to nejlepší z válečných titulů pro smartphone Xperia Play. Hráči se tak budou moci ponořit do bojových akcí ve vzduchu, v džungli, arktických podmínkách i v poušti. 14 misí určených pro jednoho hráče napříč pěti odlišnými bitevními poli nenechá žádného hráče v klidu. Proti svým nepřátelům může navíc použít širokou nabídku zbraní od nožů přes kulomety či granáty. Akční hru navíc doplňují různé dopravní prostředky včetně tanků a helikoptér.

Nejnovější aktualizace herního obsahu pro Sony Ericsson Xperia Play sledujte na: twitter.com/xperiagames

Technické parametry Sony Ericsson Xperia PLAY

Kompletní specifikace
Konstrukce119 × 62 × 16 mm, 175 g, konstrukce: vysouvací, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 4" (480 × 854 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 800 × 480 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S2 MSM8255, CPU: 1×1 GHz, GPU: Adreno 205
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 400 MB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systémAndroid 2.3
Akumulátor1 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostduben 2011,

Zdroje: TZ Sony Ericsson

Diskuze ke článku
Kubyk002
No graficky nic moc, Modern Combat 2 je grafiky hezčí, ale zase je tam větši rozmanitost no, kdyby to bylo i na normální telefon(LGO2X) tak bych si to i zahrál, protože jsem celkem fanoušek Battlefieldu na PC...
peterB
neviem cela myslienka ps telefonu mi pride aj ked v tom ludia nieco vidia tak isto bezvyznamna ako " vlna " tabletov ktora zaplavila trhy uz davnejsie....
zda sa mi to alebo ludia "zozeru" kazdu hlupu novinku co tu este nebola s nadsenim a s myslienkou ze to potrebuju alebo chcu a su ochotny za to vyhodit nemale peniaze?
...pft....ludia su marnotrapny...
w
česká videorecenze hry na http://www.youtube.com/watch?v=LIl1wr6KfSw

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze