Nová funkce sdílení pro Google Fotky se už šíří mezi uživatele

1
Nová funkce sdílení pro Google Fotky se už šíří mezi uživatele
  • Rozšířené funkce sdílení oznámené na Google I/O se konečně dostávají do aplikace Fotky
  • Nové automatické návrhy sdílení vám řeknou, s kým byste mohli chtít fotky sdílet na základě obsahu fotek
  • Druhá funkce sdílení alb vám usnadní sdílení fotek s konkrétním obsahem

Na letošním Google I/O jsme se dočkali mnoha informací o novinkách v aplikaci Google Fotky. Na pódiu bylo představeno například automatické navrhování sdílení fotografií lidem, kteří jsou na fotkách nebo vylepšené sdílení vašich alb. Až včera však Google oficiálně oznámil, že se tyto novinky začnou rozšiřovat do Fotek pomocí aktualizace. Podrobný pohled na funkce dostanete přímo na stránkách Googlu, kde si můžete vše prohlédnout v podrobné galerii GIFů.

Do prostředí Fotek bude přidána zcela nová karta, které bude sloužit čistě pro sdílení a právě zde najdete všechny automatické návrhy na sdílení a možnosti úprav. Nově se bude také v horní části obrazovky automaticky zobrazovat nabídka pro sdílení v závislosti na vašich zvycích a osobách na fotkách.

Google Photos

Nové sdílení alb, jež dovoluje uživatelům snadno sdílet všechny vybrané snímky s přáteli či příbuznými, dostane rovněž vlastní tlačítko v menu aplikace. Bude stačit jen klepnout na ikonku, vyplnit e-mail toho, s kým chcete vaše fotografie sdílet, doplnit vybrané fotografie a je hotovo. Jakmile dostane osoba pozvánku a přijme ji, bude si moci prohlížet všechny fotografie. Jakmile do sdíleného alba přidáte nové snímky, budou automaticky sdíleny i s vybranými osobami.

Google Photos

Nové automatické návrhy pro sdílení a komplexní sdílení alb se pomalu rozšiřují do aplikace Google Fotky jak pro Android, tak i iOS, ale nějaký čas zabere, než se dostanou úplně ke všem.

Stáhnout Google Photos

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.googl

Diskuze ke článku
Green
Dobrá funkce! Konečně se budu moci ještě lépe podělit o svůj talent na focení O:-) Ale samozřejmě je to i díky P9 Lite 2017

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze