Nová dřevěná záda pro Moto X přichází, navíc se snížením ceny

17

Vlajková loď Motoroly o sobě čas od času dá nějakým způsobem vědět. Po příjemné zprávě o budoucím prodeji tohoto modelu v Evropě přichází další pozitivní novinka, týkající se očekávaných dřevěných zad tohoto telefonu. Ta už jsou totiž dostupna ve všech čtyřech slibovaných variantách a s překvapující cenovkou.

Je to již pár měsíců, co Motorola představila svou unikátní vlajkovou loď, Moto X. Specifikace tohoto modelu nebyly nijak oslnivé, avšak i tak dokázal tento malý telefon zaujmout. Například díky nástroji Moto Maker, ve kterém jste si mohli do detailu vybrat, jak bude váš nový telefon vypadat. K dispozici bylo mnoho barevných variant, při představení však byly přislíbeny i dřevěné zadní kryty, kvůli potížím s výrobou si ale potenciální zájemci museli počkat.

Ebenový zadní kryt je jednoduše krásný, nemyslíte?

Není tomu dlouho, co se dostala mezi volitelné varianta první dřevěná, zhotovená z bambusu. Zbývající tři; ořech, eben a týk, přichází teď, startovní datum mají 21. ledna. Vzhledem k nedávno ohlášené dostupnosti Moto X v Evropě se možná i my máme na co těšit, spekuluje se totiž o dostupnosti Moto Makeru ve Velké Británii, což už není tak z ruky, jako USA. V zámoří se navíc snížila cena dřevěných krytů, z původních 100 dolarů, na 25 dolarů, a to je také velmi potěšující. Jak se Moto X líbí vám?

Technické parametry Motorola Moto X

Kompletní specifikace
Konstrukce129,3 × 65,3 × 10,4 mm, 130 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejAMOLED, 4,7" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát10 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 1 980 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S4 Pro MSM8960T, CPU: 2×1,7 GHz, GPU: Adreno 320
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 16 GB / 32 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.4
Akumulátor2 200 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
DostupnostQ1 2014, 13 700 Kč

Zdroje: motorola-blog.blogspot.cz

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Ja si rozhodne nemyslím že je ebenový zadný kryt krásny, ako píšete. Nemyslím si ani že je drevený nábytok lepší ako drevotrieska, pretože ak okamžite neprestaneme spotrebúvať to hlúpe drevo v takom veľkom merítku, tak už tu nebude nikto, kto by mohol tie smartphony skúšať....
Michal
Jinak mě osobně se to použití dřeva opravdu líbbí - bylo by fajn kdyby udělali nějaké dřevěné unibody tělo - myslím, že by o to byl dost zájem - Vertu je drahé a jiné ,,luxusní,, provedení neznám.
Kubik393
Moto X jsem koupil v USA před dvěma měsíci s původním dřevěným krytem, pro jistotu jsem si koupil i obyčejný plastový ale ten dřevěný je překvapivě odolný na poškrábání, vydrží mnohem více než hliníková záda iPhone 5. A pro příště, tohle jsou stránky o mobilních telefonech takže prosím, žádná ekoprohlášení, to běžte na jiné stránky, a tam si stěžujte jak jsou ty mobilní telefony plné krvavých diamantů a dětské práce. Na iPhone existují také dřevěné kryty, a prodávají se po statisících. A kolik se prodá iPhonů a kolik Moto X? Takže kdo způsobuje horší ekologické škody? V jaké továrně pracují děti? Kde mají špatné pracovní podmínky a mizernou pracovní péči? Běžte a ukamenujte každého, kdo iPhone má, pokud máte potřebu chránit planetu Zemi. Ničemu to nepomůže. Začněte třídit odpad, chraňte zvířátka, palte kožichy, kupujte eko potraviny. Dobře. Ale pokud o tom chcete diskutovat, najděte si jiné stránky, kde najdete přátele a podobně smýšlející, a kde vás nebudou ostouzet a vysmívat se vám.
JJ
Hezky, ale aby se do toho nedal červotoč...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze