Dřevěná záda pro Motorolu Moto X jsou k dispozici, první je bambus

4

Při představení Motoroly Moto X jsme se dočkali diky nástroji Moto Maker zatím nevídaných možností úpravy telefonu. Bohužel, jeden z největších trháků, dřevěná záda, si dal se svou dostupností trochu víc načas, kvůli technickým problémům, které byly ještě nedořešeny v době představení. Nyní se ale dočkáváme první, bambusové vlaštovky.

I když je v České republice Motorola Moto X stále nedostupná a v blízké době se na tomto stavu nemá nic měnit, neznamená to, že by nás novinky ohledně tohoto velmi zajímavého přístroje neměly zajímat. To nejčerstvější je oznámení dostupnosti první varianty zadního krytu zhotoveného ze dřeva, konkrétně bambusového. To vypadá, jako ostatně všechny dřevěné variace zad, velmi zajímavě a určitě se najde mnoho zájemců i přes poměrně vysokou cenu.

První dostupná varianta dřevěných zad z bambusu se má k světu

Navýšení totiž opravdu není malé, za tento kosmetický doplněk si potenciální kupce připlatí celých 100 dolarů, nicméně částka za originalitu to není zas tak velká. Pokud se na ní totiž podíváme z pohledu stylu a odlišnosti, jednoduše nenajdeme nic podobného u žádné jiné značky. Samozřejmě, existují dřevěné kryty určené například pro iPhone, ty v přepočtu ale nejsou o tolik levnější a navíc přidávají na rozměrech zařízení nemalá čísla. Kdy se Moto X dočká dalších variant nevíme, stejně jako to, kdy se Moto X dočkáme my, v Evropě. CEO společnosti však o dostupnosti v Evropě velmi vážně uvažuje, naděje zde tedy stále je.

Zdroje: gsmarena.com, motorola-blog.blogspot.cz

Diskuze ke článku
horác
To chci:)
Andreas Deutscher
Andreas Deutscher
Ultimátní hipsterská vychytávka!
Někdo, koho neznáte...
Je to seksi :D
Petr Art
Tak teprve toto je pro mě prémiový materiál. Za to bych si klidně připlatil. Ono to není jen hezké, ale i praktické, příjemné na dotek, prostě myslím, že je to v této oblasti nejpříjemnější materiál pro lidskou ruku.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze